News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έχει την ευκαιρία ν’απαντήσει

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η απουσία του Pepe προσφέρει στον Varane άλλη μια ευκαιρία για εξιλέωση


Η απουσία του Pepe προσφέρει στον Varane άλλη μια ευκαιρία για εξιλέωση

Varane και Nacho, θα’ναι το βασικό δίδυμο στην άμυνα εναντίον της Σεβίλλης λόγω της απουσίας του Pepe λόγω συμπλήρωσης καρτών και του Ramos λόγω αποβολής.

Η 11άδα του Ζινεντίν Ζιντάν συνεχίζει να’χει πολλές στροφές. Όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν έφτασε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, όλα έδειχναν μια ενδεκάδα που περιλάμβανε τους James Rodríguez, Isco Alarcón, Toni Kroos ακόμη και τον Raphael Varane, τον στόπερ που ο Γάλλος είχε προτείνει στο κλαμπ ως ένα νεαρό 18χρονο απ’την Λανς.

Ωστόσο, ορισμένοι απ’αυτούς τους παίκτες έχουν αργά αλλά σταθερά πέσει στην ιεραρχία υπό τον Zizou. Πιο συγκεκριμένα, στην άμυνα, ο Varane, ο οποίος θα πάρει άλλη μια ευκαιρία για εξιλέωση την Κυριακή. Η αλήθεια είναι ότι, παρά το ότι ήταν αρχικά ένας απ’τους προτιμώμενους παίκτες του ΖΖ, η επιστροφή του Pepe τις τελευταίες εβδομάδες τον έχει υποβιβάσει στον πάγκο.

Νέο δίδυμο

Ο Πέπε ξεκίνησε στα τρία τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα χάσει το εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της Σεβίλλης λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Ο Sergio Ramos είναι επίσης τιμωρημένος, έχοντας αποβληθεί ενάντια στην Λας Πάλμας, το οποίο σημαίνει ότι οι Varane και Nacho θα’ναι το δίδυμο στην καρδιά της άμυνας.

Ο Varane έχει προσπαθήσει να παραμείνει θετικός παρά τις τελευταίες αποτυχίες. Η σεζόν είχε ξεκινήσει τόσο καλά γι 'αυτόν με μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις υπό τον Ράφα Μπενίτεθ. Ωστόσο, έχει δυσκολευτεί να βρει φόρμα στο 2016 κι ο Ζιντάν έχει βρει τον φορμαρισμένο άνθρωπο του στον Πέπε, ένας παίκτης που άρεζε πάντα στο αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, στην τελευταία ιδανική 11άδα του, που έδωσε στο Canal Plus France, ο Πορτογάλος ήταν ένας απ’τους στόπερ του μαζί με τον Sergio, ενώ ο Varane ήταν στον πάγκο.


Τούτου λεχθέντος, ο Varane θα πάρει την ευκαιρία του να λάμψει ενάντια στην Σεβίλλη την Κυριακή. Ο Raphael, αδιαμφισβήτητος για την Γαλλία του Didier Deschamps, έχει φέτος 17 συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθλημα και τρεις ακόμα απ’τον πάγκο, σε 29 αγωνιστικές.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.