News Update :

powered by Agones.gr - livescore

12 υποψήφιοι στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ο σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με διάφορους

Ο στόχος είναι να μάθει τη διαθεσιμότητά τους



Οι κινήσεις που γίνονται στα γραφεία του Bernabéu προσφέρουν μια γεύση απ’το πώς θα’ναι η ομάδα του χρόνου. Τηλεφωνικές κλήσεις, λεπτομερείς εκθέσεις ανιχνευτών, ενημερώσεις, άμεσες επαφές με τους παίκτες και τους μάνατζερ ... όλα με σκοπό την εξακρίβωση της διαθεσιμότητας των δυνητικών αγορών το καλοκαίρι.

Στη Μαδρίτη χειρίζονται προσεκτικά τα ονόματα των παικτών που θα μπορούσαν να ντυθούν στα λευκά σε λίγους μήνες. Το κάνουν για να δουν αν στον εκάστοτε παίκτη, και στο ισχυρό περιβάλλον του, υπάρχει η δυνατότητα να υπογράψουν στο εγγύς μέλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι απαντήσεις που παίρνουν απ’τους παίκτες και το περιβάλλον τους είναι όλων των ειδών. Από εκείνους που αναγνωρίζουν ότι είναι αδύνατο να εγκαταλείψουν την οντότητα (φυσιολογικά εκείνοι που παίζουν σε ομάδες του επιπέδου των Μπάγερν, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι ή Barcelona), σ’αυτούς που βλέπουν με καλό μάτι το madridista ενδιαφέρον, περνώντας απ’αυτούς που δεν γνωρίζουν αν είναι απλό να τους δώσει η τωρινή τους ομάδα στην Concha Espina.

Ας δούμε τα ονόματα που εξετάζουν σήμερα στο Bernabeu:

Ο τερματοφύλακας

Όλοι ξέρουν πόσο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε ο David de Gea πέρυσι, αν και τώρα δεν είναι απλό να επιστρέψει στο προσκήνιο. Οι καλές αποδόσεις του Keylor Navas αντηχούν στα λευκά γραφεία όπου αναρωτιούνται αν θα άξιζε τον κόπο να πληρώσουν τη ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιο του David de Gea μετά την ανανέωση, σύμφωνα με τη Sun, ύψους 30 εκ. λιρών, και σύμφωνα με την Telegraph ύψους 35 εκ. λιρών. Ορισμένοι διοικούντες πιστεύουν, ωστόσο, ότι είναι αδύνατο να αντισταθούν στην αγορά αυτού που θα κατέχει το τέρμα της La Roja τα επόμενα χρόνια.

Στόπερ

Στην άμυνα, υπάρχει πρόθεση για ενίσχυση. Στο club είναι σαφείς ότι θα πρέπει να αποκτήσουν ένα στόπερ που θα συνοδεύει τους Ράμος, Πέπε και Varane. Ένα όνομα ξεχωρίζει, του Marquinhos. Τον σκέφτηκαν ήδη το περασμένο καλοκαίρι σε περίπτωση που έφευγε ο Ράμος. Είναι ένα όνομα που ικανοποιεί μια οντότητα που γνωρίζει τη δυσκολία του να πάρει ένα παίκτη της ισχυρής PSG. Ως εκ τούτου, παρακολουθούν επίσης ένα νεαρό ταλέντο στο πρωτάθλημα, τον Laporte. Ο Stones, με το μειονέκτημα ότι οι Άγγλοι δεν τα καταφέρνουν έξω απ’τα νησί, έχει επίσης παρακολουθηθεί κάποια στιγμή απ’τη Μαδρίτη.

Αριστερό μπακ

Το αριστερό μπακ είναι μια άλλη θέση που απαιτεί ενίσχυση, καθώς υπάρχει μόνο ο Μαρσέλο. Δύο ονόματα συζητιούνται. Ο ένας είναι πιο ρεαλιστικό στοίχημα, ο Ricardo Rodríguez. Ο άλλος, ο David Alaba, είναι πιο κοντά σ’ένα άπιαστο όνειρο: η ευελιξία του τον κάνει πολύ ελκυστικό, αλλά το να πείσεις τη Μπάγερν να πουλήσει τον Αυστριακό θα κοστίσει πολύ ακριβά, για να μην αναφέρουμε το πόσο δύσκολο είναι.

Κέντρο

Κατόπιν αιτήματος του Ζιντάν, θα πρέπει να ενισχυθεί. Με μύες, ξεχωρίζει το όνομα του Pogba. Με κλάση, του Hazard. Με ορμητικότητα, ο αξιόλογος Sané (στον οποίο στοχεύουν επίσης Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι). Αυτά τα τρία ονόματα αντηχούν, και κάθε φορά και πιο δυνατά, στο Μπερναμπέου.

Επιθετικός

Τα γκολ αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό, όμως, και τα ονόματα που διαδίδονται ως πιθανή ενίσχυση του BBC, ή ακόμη κι αντικατάστασή ενός απ’το τρίο, δεν θα’ρθουν φθηνά. Το ενδιαφέρον για τον Robert Lewandowski δεν είναι μυστικό και στο ραντάρ έχει εμφανιστεί επίσης ο Pierre-Emerick Aubameyang. Κι έπειτα υπάρχει ο Neymar, ο οποίος άρεζε πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το πρόβλημα; Η σκληρότητα με την οποία θα αντιταχθούν οι ομάδες τους στην εμφάνιση του Florentino Perez.


Όλα αυτά, βέβαια, υπό το άγρυπνο βλέμμα ενός Ζιντάν που θα’χει να πει πολλά στον τομέα των αποχωρήσεων και των αφίξεων. Μια κίνηση που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απ’την κατάκτηση ή όχι του Champions League.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.