News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Έχουμε πίστη, και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον τίτλο της La Liga μέχρι το τέλος"

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

"Στόχος μου είναι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και να’μαστε ανταγωνιστικοί, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι στο τέλος της σεζόν".

«Η Γρανάδα θα τα δώσει όλα, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε παραπάνω βαθμούς», πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα Τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης την παραμονή της αναμέτρησης της La Liga ενάντια στη Γρανάδα (Κυριακή, 21:30). Στην προεπισκόπηση του για το παιχνίδι εναντίον της Ανδαλουσιανής ομάδας, ο προπονητής των Λευκών είπε: " Έχουμε πίστη, και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον τίτλο της La Liga μέχρι το τέλος. Ο αντίπαλος θα παίξει δυνατά απ’το ξεκίνημα και πρέπει να’μαστε έτοιμοι γι 'αυτό. Το κλειδί για το παιχνίδι είναι να’μαστε έτοιμοι απ’το πρώτο λεπτό. Με την ποιότητα της ομάδας μας, αν κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και να ανοίξουμε το σκορ θα γίνουν όλα πολύ ευκολότερα".

"Η Γρανάδα διακυβεύει πολλά, και μαζί με το ότι πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο, επειδή οι αντίπαλοί μας θα τα δώσουν όλα, γνωρίζοντας ότι παίζουν εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Το μόνο πράγμα στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε είναι να κάνουμε μια καλή αρχή, και πρέπει να’χουμε μια διαφορετική απόδοση σε σχέση μ’αυτήν εναντίον της Μπέτις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε περισσότερους βαθμούς, κι αύριο χρειαζόμαστε μόνο νίκη. Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας".

La Liga ή Τσάμπιονς Λιγκ

"Πάμε για όλα. Αύριο είναι ένα παιχνίδι της La Liga, και θα’χουμε αρκετό χρόνο για να σκεφτούμε το Τσάμπιονς Λιγκ αργότερα. Επικεντρωνόμαστε μόνο στο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι της La Liga. Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη La Liga, και ιδίως οι παίκτες. Είναι ενήμεροι για την κατάσταση, και ξέρουν ακριβώς πόσο δύσκολο θα’ναι, αλλά έχουν επίσης επίγνωση ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, μέχρι τη στιγμή που θα’ναι μαθηματικά αδύνατο".

«Νιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ό, τι βρίσκεται μπροστά μας. Αλλά φυσικά πρέπει να πάμε να παίξουμε τα παιχνίδια. Θα παίζουμε κάθε τρεις μέρες, και είμαστε έτοιμοι γι 'αυτό. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά αυτές τις τρεις εβδομάδες και τώρα έχουμε δύο βδομάδες για να ανακτήσουμε μερική απ’τη φρεσκάδα μας».

Έπαινος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

"Τον θαυμάζω, για τα γκολ που σκοράρει και για όλα όσα έχει επιτύχει. Μου αρέσει ιδιαίτερα το πόσο φιλόδοξος είναι, ότι θέλει πάντα να βελτιώνει τον εαυτό του, μπορούμε να το δούμε αυτό απ’τον τρόπο που προπονείται. Τον θαυμάζω κι ελπίζω να συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μένα, για την ομάδα και για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης".

"Ίσως να παίξει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι εγώ. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Είναι 31 ετών, αλλά σωματικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα είναι σε θέση να συνεχίσει να παίζει για πολλά χρόνια κι ελπίζω να τα περάσει εδώ, στην Ρεάλ Μαδρίτης".

"Είμαι χαρούμενος με το πώς πάνε τα πράγματα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Στόχος μου είναι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, να’μαστε ανταγωνιστικοί και να παίζουμε καλά σε κάθε αγώνα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι στο τέλος της σεζόν. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που νοιάζει τους παίκτες μου κι εμένα".

Πρώτος μήνας στην ομάδα

"Δε νομίζω ότι έχω παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο. Προσπάθησα μόνο να τους δώσω την αντίληψη μου για τα πράγματα, και να τους δείξω τι περιμένω απ’αυτούς. Είναι κορυφαίοι επαγγελματίες, και το’χουν κάνει εύκολο για μένα. Κάτι έπρεπε να γίνει, αν κι απέδιδαν καλά και πριν έρθω. Τα πάω πολύ καλά με όλους τους. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για έναν προπονητή, και είναι η πιο σημαντική πτυχή. Πρέπει να συνεχίσουμε, θέλουμε μόνο να κερδίζουμε, κι όταν βάζεις τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, η νίκη είναι το μόνο πράγμα που μετράει".

Μπενζεμά

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του. Είχαμε μια πολύ καλή σχέση για πολύ καιρό τώρα, και μ’εμπιστεύεται πολύ. Ξέρω ακριβώς τι μπορεί να φέρει στην ομάδα, είναι αφοσιωμένος, και τα πάει καλά με τους συμπαίκτες του, κι αυτό είναι σημαντικό για έναν προπονητή».

Ο τρόπος που είναι στημένη η ομάδα

«Η ιδέα είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να’χουμε καλή κατοχή. Ο καλύτερος τρόπος για να ανακτήσουμε την κατοχή είναι να πιέζουμε και να μην αφήνουμε τους αντιπάλους να’χουν τη μπάλα».

Η ανάρρωση του Μπέιλ

«Έχουμε επιλέξει να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα, γιατί η σκέψη μας σε αυτό το στάδιο είναι ότι θα πρέπει να βελτιώνεται, αλλά ότι δεν θα έπρεπε να’χει αναρρώσει πλήρως, ακόμα. Είναι καλύτερα τα πράγματα να γίνουν σωστά και να πάμε σταθερά».

Neymar


«Αυτό είναι το στυλ του ως παίκτης, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που τους αρέσει, και άλλοι που δεν τους αρέσει. Όταν κάνεις πάρα πολλά κόλπα, είναι αναμενόμενο ότι ο αντίπαλός σου θα θυμώσει, αλλά απ’την άποψη της ψυχαγωγίας, είναι σπουδαίο που οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν τις παραστάσεις αυτού του τύπου των παικτών».
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.