News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bale, Pepe και Danilo εκτός, λόγω τραυματισμών, εναντίον της Granada

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ζιντάν κάλεσε 19 παίκτες

Ο Βραζιλιάνος, μ’ενοχλήσεις στο πόδι, προστέθηκε στις απουσίες του Ουαλού και του Πορτογάλου, οι οποίοι εξακολουθούν να μην προπονούνται με το υπόλοιπο των συμπαικτών τους



Ο Ζινεντίν Ζιντάν κάλεσε 19 παίκτες για να παίξουν εναντίον της Γρανάδα, σε μια λίστα που δεν βρίσκονται λόγω τραυματισμών, οι Πέπε και Bale, οι οποίοι συνεχίζουν να μην προπονούνται με τους συμπαίκτες τους, αλλά ούτε κι ο Danilo, που είναι επίσης τραυματίας. Ο Βραζιλιάνος απέκτησε ενοχλήσεις στο πόδι, όταν κλώτσησε μια μπάλα.

Ο Ουαλός δεν έχει αναρρώσει απ’την θλάση στο υποκνημίδιο που υπέστη εναντίον της Σπόρτινγκ και τον εμπόδισε ήδη απ’το να παίξει εναντίον της Μπέτις και της Espanyol. Ο Πορτογάλος, εν τω μεταξύ, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα του δεξιού ποδιού  του τις οποίες δεν έχει ξεπεράσει. Είχε ήδη απουσιάσει εναντίον της Εσπανιόλ.


Η πλήρης λίστα για το Los Cármenes είναι: Keylor Navas, Casilla, Yáñez, Varane, Ramos, Nacho, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Modric, Isco, Cristiano Ronaldo, Benzema, Lucas Vázquez και Jesé.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.