News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane, ένα κοστούμι στα μέτρα της Μαδρίτης

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016


Μπορεί να λέει στην ίδια απάντηση ότι τα κόλπα του Neymar είναι «ανοησίες» και, επίσης, ότι είναι «καλά για το θέαμα», ότι "αρέσουν στον κόσμο". Και μπορεί να κάθεται στην αίθουσα τύπου του Valdebebas, σε μια βαθμολογική κατάσταση ακόμη χειρότερη απ’αυτήν που κόστισε την θέση του Rafa Benitez και να λέει ότι ναι, ότι το πρωτάθλημα είναι εφικτό. Και, μιας και είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, το πιστεύει.

Ο Zizou έκανε χθες μια άσκηση στην αισιοδοξία μπροστά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είπε ότι η ομάδα διατηρεί την πίστη για το πρωτάθλημα, παρά τους επτά βαθμούς (εικονικά) απόστασης απ’τη Barça. Πάντα μ’ένα χαμόγελο στο στόμα, με φυσικότητα, με μια κυριαρχία της σκηνής που έχει εκπλήξει ακόμα και το club.

Ο ZZ είναι πιο χαλαρός στις συνεντεύξεις Τύπου της Μαδρίτης απ’ότι σ’αυτές της Castilla. Σίγουρα, γιατί είναι φτιαγμένος απ’την πάστα των εκλεκτών. Απ’αυτούς που, χωρίς να’ναι καλοί με το κεφάλι, βάζουν δύο κεφαλιές στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην έδρα τους (ενάντια στην Βραζιλία, αν τα προηγούμενα δεν ήταν αρκετά). Απ’αυτούς που, χωρίς να’ναι αριστεροπόδαροι, κάνουν ένα βολέ με το αριστερό, βάζοντας το καλύτερο γκολ στην ιστορία των τελικών του Champions League. Απ’αυτούς που, χωρίς να’ναι οι εκτελεστές των πέναλτι, σκοράρουν ένα Panenkazo στο τελευταίο παιχνίδι της ζωής τους, σ’έναν άλλο τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στον Ζιντάν δεν έπεσε μεγάλη η Μαδρίτη. Του’πεσε μικρή η Castilla, γιατί είναι ένας χαρακτήρας γεννημένος για τις μεγάλες σκηνές. Ήταν ο άνθρωπος του ένατου της Μαδρίτης, και είχε το δικό του μερίδιο επιτυχίας στο δέκατο. Ποιος ξέρει αν το ενδέκατο θα φέρει επίσης τη σφραγίδα του.


Μέχρι στιγμής, έχει δεσμευθεί ότι όλοι στο Valdebebas πιστεύουν ότι ναι, παρ'όλα αυτά, το πρωτάθλημα είναι ακόμα δυνατό. Και τι θα μπορούσε να πει. Είναι δύσκολο. Αλλά φαινόταν επίσης αδύνατο να δούμε το BBC να πρεσάρει. Και, αν και είναι ακόμη περιστασιακά, κατά τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, κάποιος θα ορκιζόταν ότι υπήρξε μάρτυρας του θαύματος.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.