News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το έτος του γάτου

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μπενζεμά υπέγραψε το καλύτερο σερί του με επτά γκολ σε πέντε παιχνίδια σ’αυτό το 2016

15 γκολ ... έχει σκοράρει ο Karim στα 10 τελευταία παιχνίδια του

22 γκολ ... έχει σκοράρει φέτος μεταξύ της Liga, 18, και του Champions League, 4, σε 21 παιχνίδια



Έτος Karim, έτος του γάτου. Ο Γάλλος έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2016. Πέντε αντίπαλοι, ένα προς έναν, έχουν γδαρθεί από έναν γάτο που δείχνει, σε κάθε παιχνίδι, νύχια όλο και πιο έντονα, αντικρούοντας οριστικά εκείνη την επίθεση του Ζοζέ Μουρίνιο για το χαμηλό του σκοράρισμα ως επιθετικός: "Αν πας με ένα καλό σκυλί κυνηγάς περισσότερο. Αν πας μ’έναν γάτο, κυνηγάς λιγότερο, αλλά κυνηγάς".

Ο 28χρονος σκόραρε ντομπλέτες εναντίον των Deportivo και Sporting, ενώ οι Βαλένθια, Μπέτις κι Espanyol ήταν επίσης ανήμπορες να τον αποτρέψουν απ’το να σκοράρει. Σε περίπτωση που το σερί σκοραρίσματός του συνεχιστεί εναντίον της Γρανάδα, ο Μπενζεμά θα σπάσει το δικό του προσωπικό ρεκόρ, απ’το 2009 που ήρθε στη Μαδρίτη, στο οποίο έχει σκοράρει σε πέντε συνεχόμενους αγώνες, κάτι που κατάφερε σε καθεμία απ’τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Η Ανδαλουσιανή ομάδα γνωρίζει πολύ καλά για το τι είναι ικανός ο επιθετικός, αφού έχει δεχθεί οκτώ γκολ σε εννέα αγώνες μέχρι σήμερα, καθιστώντας την, την αγαπημένη του αντίπαλο. Άσχημα νέα για την ομάδα του Sandoval, η οποία θα πρέπει να’ναι ιδιαίτερα προσεκτική με τον Benzema όταν το σκορ θα’ναι στο 0. Γιατί είναι γεγονός ότι τα πρόσφατα γκολ του Μπενζεμά έχουν την τάση να’ναι ζωτικής σημασίας, με τέσσερα απ’τα πέντε να’χουν ανοίξει το σκορ. Ο Γάλλος έχει μιλήσει σύντομα, 10 φορές στη φετινή σεζόν.

Μόλις δύο απ’τον Higuaín

Τα θεαματικά στατιστικά του Γάλλου διεθνή τη φετινή σεζόν έχουν ενισχύσει τη θέση του στον πίνακα των σκόρερς του συλλόγου όλων των εποχών. Τα 22 γκολ του, με 18 στην La Liga και 4 στο Champions League, τον έχουν βάλει στην 10άδα, με 155, όσα κι ο Αμάνθιο. Στα γκολ για το πρωτάθλημα, βρίσκεται στη 12η θέση με 105, μόλις 2 πίσω απ’τον Gonzalo Higuain με 107, με τον οποίο ανταγωνίστηκε στις πρώτες του σεζόν ως madridista.

Ο Pahiño, με 108, είναι ο επόμενος στόχος ενός Karim που, τελικά, δείχνει ότι είναι ένα 9άρι παγκόσμιας κλάσης. Στο παιχνίδι, είναι γνωστός για την ικανότητά του να συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του στην επίθεση. Στον καθορισμό, οι αστρικές του εμφανίσεις αυτή τη σεζόν είναι το κλειδί για το σύνολο του Chamartin, το οποίο βλέπει πως εκείνος ο γάτος για τον οποίο παραπονέθηκε ο Μουρίνιο έχει γίνει ένας πραγματικός τίγρης του γκολ.


Με τα παραπάνω, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι Μπενζεμά βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Στα 28 του έχει φτάσει σε ποδοσφαιρική πληρότητα και δεν υπάρχει καλύτερη φόρμα για κάποιον που φοράει το 9 απ’την φόρμα των γκολ. Εκείνων που θα τρέχουν απ’τα μπατζάκια σε αυτό το 2016.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.