News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το καλύτερο... και το χειρότερο του CR7

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Το μόνο του αυτογκόλ, ενάντια στους Ανδαλουσιανούς

Ο Cristiano έβαλε την πρώτη του manita κόντρα στη Granada



Η Granada είναι μια ξεχωριστή ομάδα για τον Cristiano Ronaldo. Ο Πορτογάλος, ενάντια στο ανδαλουσιανό σύνολο, έχει βιώσει κάποιες απ’τις καλύτερες στιγμές του ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Κι επίσης και κάποιες απ’τις χειρότερες. Απ’τη μια πλευρά, ο Πορτογάλος έλαμψε πέρυσι ενάντια στους rojiblancos σκοράροντας για πρώτη φορά στην καριέρα του 5 γκολ σ’έναν αγώνα. 5 γκολ που συνέβαλαν στην γιορτή των γκολ των blancos στην νίκη τους με 9-1 επί της Granada.

Επιπλέον, στην πρώτη της επίσκεψη στο Los Cármenes, η Μαδρίτη του Mourinho ξεκίνησε δεχόμενη πρώτη γκολ στο 5ο λεπτό. Ο Πορτογάλος ισοφάρισε τον αγώνα μ’ένα πέναλτι σε μια αναμέτρηση στην οποία οι λευκοί πήραν τη νίκη (1-2), χάρη στο αυτογκόλ του Cortés στις καθυστερήσεις. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στην τελευταία του επίσκεψη στο γήπεδο των granadinos, ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ (0-4 τελικό) για τους merengues μ’ένα γκολ στο 2ο λεπτό.

Το δεύτερο πρόσωπο

Ωστόσο, δεν είναι όλες οι αναμνήσεις του Πορτογάλου, ενάντια στους rojiblancos, καλές. Ο Cristiano σκόραρε το μοναδικό αυτογκόλ του σ’όλη του την καριέρα σ’ένα αγώνα κόντρα στους Ανδαλουσιανούς. Ήταν τη σεζόν 2012-13 στο Los Cármenes και ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στους rojiblancos με 1-0. Ο Πορτογάλος έκανε μια κεφαλιά σ’ένα κόρνερ του Nolito που ο Diego López δεν μπόρεσε να σταματήσει.


Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη γλυκόπικρη ανάμνηση του Πορτογάλου ενάντια στην Granada. Στην τρίτη αγωνιστική της ίδιας σεζόν ο Πορτογάλος σκόραρε 2 γκολ (ξεπερνώντας τα 150 γκολ με τη Μαδρίτη) υπογράφοντας την πρώτη νίκη των blancos στο πρωτάθλημα. Πριν την επίσκεψη των granadinos στο Bernabéu, η ομάδα του Mourinho είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ισοπαλία και είχε χάσει στην δεύτερη αγωνιστική. Αλλά, παρά τη νίκη, ο Πορτογάλος αστέρας δεν πανηγύρισε τα γκολ. Δεν επέδειξε ούτε ένα χαμόγελο. Ο Cristiano διαβεβαίωσε μετά, με δηλώσεις στον Τύπο ότι ήταν "λυπημένος για λόγους που ο σύλλογος γνώριζε ήδη".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.