News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στη Superleague

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση στη σημερινή 19η αγωνιστική ενώ σπουδαίο ματς έχει και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να υποδέχεται την ΑΕΚ.

Το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θέλει να διατηρήσει το αήττητο και ο Πορτογάλος στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε τους: Ρομπέρτο γκολκίπερ, Ομάρ δεξί μπακ, Μαζουάκου αριστερά, Σιόβας και Μποτία στο κέντρο της άμυνας, κέντρο με Μιλιβόγιεβιτς και Ζντιέλαρ, δεκάρι ο Φορτούνης, στα δύο φτερά οι Ντουρμάζ και Πάρντο και φορ ο Ιντέγιε. Με αυτήν την λογική ο Μποτία δείχνει να έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Ντα Κόστα και ο Ζντιέλαρ συγκριτικά με τον Κασάμι. Για τα άκρα βέβαια υπάρχει και ο Σεμπά.

Ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα τραυματισμών θα έχει απουσίες στο Καραϊσκάκη με τον Τούντορ να παίρνει δύο 18αρηδες στην αποστολή.

Δύσκολη αποστολή θα έχει και η ΑΕΚ, η οποία θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, κόντρα στον πρώην προπονητή της Τραϊανό Δέλλα.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στη Super League:


Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1

Παναθηναϊκός-Σκόντα Ξάνθη 0-1

15:00 (Καυτανζόγλειο) Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 (Βέροια) Βέροια-Καλλονή
17:15 (Περιστέρι) Ατρόμητος-ΑΕΚ
19:30 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Αγρίνιο) Πανιώνιος-Παναιτωλικός


gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.