News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benítez υπερασπίζεται το καθεστώς μέσω αφιερώματος στον γυμναστή του

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Η διατριβή του Paco de Miguel πήρε άριστα



Ο Rafa Μπενίτεθ δημοσίευσε ένα κομμάτι στην ιστοσελίδα του επαινώντας τον έμπιστο γυμναστή του, τον Paco de Miguel, σε ό, τι θα μπορούσε επίσης να ερμηνευθεί ως μια ένθερμη άμυνα στο καθεστώς που εφάρμοσε στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο ο Ζινεντίν Ζιντάν κι αρκετοί παίκτες έχουν επιφυλάξει δημόσιες συκοφαντίες.

Σε σχέση με το γεγονός ότι ο De Miguel έχει βραβευτεί μ’ένα λαμπερό έπαινο για τη διατριβή που υπέβαλε πρόσφατα στο Ισπανικό Εθνικό Ινστιτούτο Φυσικής Αγωγής (INEF), ο Μπενίτεθ τόνισε το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του διαστήματος που εργάζονται από κοινού, οι μέθοδοι του De Miguel έχουν "πάντα ενεργοποιημένες" τις ομάδες τους «για να τελειώσουν τη σεζόν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση».

Ο Μπενίτεθ επεσήμανε ότι η διατριβή, η οποία διερευνά την «Εξέλιξη των παραμέτρων της φυσικής κατάστασης σε μια επαγγελματική ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν», εμπνέεται απ’την «γνώση και την εμπειρία πολλών ετών πρακτικής ως η κύρια φιγούρα που είναι υπεύθυνη για την φυσική προετοιμασία σε ομάδες υψηλού επιπέδου», του De Miguel.


Ο πρώην προπονητής των Blancos πρόσθεσε ότι «η εμπειρία και τη διαχείριση του φόρτου εργασίας του De Miguel, σε ασκήσεις προπόνησης με την μπάλα, κι αερόβιας ενίσχυσης, δύναμης και συμπληρωματικής δουλειάς» έχουν επιφέρει πάντα καρπούς, λόγος για τον οποίο ο Μπενίτεθ "δεν εκπλήσσεται απ’το γεγονός ότι η ικανότητά του έχει αναγνωριστεί με υψηλή βαθμολογία".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.