News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αποδυτήρια χωρίς αυτοκριτική

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca



Απογοήτευση κι απαισιοδοξία, εξίσου. Και θυμός. Πολύς θυμός. Με τους παίκτες και τη στάση τους. Με την έλλειψη της στάσης τους, για να είμαστε πιο ακριβείς. Αυτή ήταν η αίσθηση που είχαν χθες οι διοικούντες μιας Ρεάλ Μαδρίτης που στις 28 Φεβρουαρίου έχει χάσει τη la Liga στο γήπεδο και το Copa στα γραφεία. Μια ομάδα που παραπαίει, μ’έναν προπονητή που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του, ν’αρχίζει να καίγεται, θύμα της πυράς της ματαιοδοξίας στην οποία έχουν μετατραπεί αυτά τ’αποδυτήρια.

Επειδή ο Ζιντάν επέλεξε να’ναι ένας ακόμα μεταξύ των παικτών για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, και η δροσιστική επίδρασή του εξατμίζεται καθώς αυτοί έχουν επιστρέψει στη ραθυμία αυτής της σεζόν. Ποτέ δεν θα το πει δημόσια, αλλά ο Γάλλος αισθάνεται απογοητευμένος με την έλλειψη απόδοσης διαφόρων παικτών, ορισμένοι απ’τους οποίους αρχίζουν να διαρρέουν τις αμφιβολίες τους για την αξία του ZZ, τον οποίο επέκριναν ακόμα και για το ότι «δεν φώναξε περισσότερο» στο θυμό μετά το ντέρμπι. Πρέπει να εξαεριστούν. Αυτό είναι το επίπεδο της αυτοκριτικής που έχουν τ’αποδυτήρια τ’οποία είναι πιο στοχοποιημένα από ποτέ. Αποδυτήρια βολεμένα όταν, παραδόξως, είναι η μεγάλη αντίπαλος τους, η οποία θα’χε λόγους να το κάνει, αλλά δεν κουράζεται να κατακτά τίτλους χάρη στην ανταγωνιστική λαιμαργία της.

Το ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ανταγωνίζεται σε μια εποχή της ηγεμονίας της Μπαρτσελόνα είναι κάτι που έχουν αποδεχτεί οι διοικούντες του club, αν και δεν παραιτήθηκαν κι εργάστηκαν για να την τελειώσουν. Το μερίδιο της ευθύνης του Florentino είναι μεγάλο ως κύριου ενόχου που η Μαδρίτη στερείται ενός αθλητικού μοντέλου, ενός αθλητικού διευθυντή και που το ρόστερ είναι ανισόρροπο, αλλά το πρόβλημα δεν έχει να κάνει μόνο με τη δημιουργία του ρόστερ ή την έλλειψη ποιότητας. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες των οποίων οι αποδόσεις δεν είναι στο ύψος τους, είναι ελάχιστα ανταγωνιστικοί. Μια ψυχική ευθραυστότητα και μια έλλειψη χαρακτήρα, τις οποίες ξεγυμνώνουν ακόμα περισσότερο οι επιτυχίες του τμήματος μπάσκετ.


Αυτή η Μαδρίτη χρειάζεται μια κάθαρση σ’όλα τα επίπεδα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.