News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Raúl: "Με τον Zidane το μήνυμα μεταδίδεται πιο εύκολα"

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Νομίζει ότι, έχοντας κερδίσει τα πάντα, είναι περισσότερο σεβαστός


Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ραούλ, συζήτησε για την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν στο Μπερναμπέου σε μια συνέντευξη με το beIN Sports στο Μαϊάμι. Ο πρώην  επιθετικός παραδέχθηκε ότι οι προπονητές οι οποίοι είχαν ένδοξη σταδιοδρομία ως παίκτες τείνουν να απολαμβάνουν περισσότερο σεβασμό στ’αποδυτήρια: "Οποιοσδήποτε είναι καλός προπονητής, είναι σεβαστός, αλλά ο Ζιντάν κέρδισε τα πάντα ως παίκτης και μπορεί να περάσει το μήνυμά του ευκολότερα σ’όλους" .

Ο Ραούλ δεν απολογήθηκε σε σχέση με την πρόσφατη παραδοχή του ότι είναι χαρούμενος όταν άλλες ισπανικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Barcelona, τα πάνε καλά στην Ευρώπη. Ερωτηθείς εάν αυτά τα σχόλια μπορεί να έχουν αναστατώσει τους οπαδούς των Blancos, απάντησε, «Δε νομίζω. Είχα πάντα το ίδιο προφίλ».

Σχετικά με το θέμα του φίλου και πρώην συμπαίκτη του Guti, ο οποίος είναι σθεναρά αντι-Μπάρτσα, ο Ραούλ δήλωσε: «Έχει το δικό του στυλ, την δική του προσωπικότητα και το χαρακτήρα του κι έχω το δικό μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φέρω τώρα τη σημαία για όλους τους συλλόγους της La Liga». Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο πρώην αστέρας της NY Cosmos αυτή τη στιγμή εργάζεται ως πρεσβευτής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις που αρχίζουν να εφαρμόζονται στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπως η τεχνολογία γραμμής λέει ότι «για πολλές φάσεις είναι απαραίτητη». "Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια φάση, το κοινό να την γνωρίζει κι ο διαιτητής όχι. Θα μπορούσε να’ναι κάποιος  στο βίντεο και μέσα μόνο σ’ένα λεπτό, ν’αποφασίζει…"


Είχε λίγα λόγια για τον πρώην madridista Javier Hernandez Chicharito. "Ο Chicharito τα πήγε πολύ καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το να πάει στη Γερμανία είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να του συμβεί".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.