News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πρώτη διαμάχη για το ντέρμπι: η ημερομηνία και η ώρα

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Οι rojiblancos θα προσπαθήσουν να μην παίξουν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 17:00

Αναστατωμένη η Ατλέτικο με την απόφαση της LFP, καθώς παίζει την προηγούμενη Τετάρτη αγώνα του Champions League

«Θα προσπαθήσουμε να επικρατήσει η λογική και να ανταγωνιστούμε επί ίσοις»

Gabi «Ποτέ δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Αν πρέπει να παίξουμε εκείνη τη μέρα στις πέντε, θα παίξουμε»



Οι παίκτες της Ατλέτικο και το προσωπικό φοβούνται ήδη ότι, παρά το ότι παίζουν τον αγώνα τους για τους 16 του Champions League ενάντια στην PSV Αϊντχόβεν στην Ολλανδία, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, η επιστροφή τους στον αγώνα της La Liga εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, θα προγραμματιστεί για το Σάββατο, 27 Φλεβάρη στις 17:00.

Επίσης, δεν θα είχαν πολλή ξεκούραση ενόψει εκείνου του αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ: Η Βιγιαρεάλ επισκέπτεται το Βιθέντε Καλδερόν την Κυριακή στις 21 στις 21:30. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η τελευταία αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου.

Η Ατλέτικο δεν πηρέ θέση σχετικά με τις προηγούμενες αμφιλεγόμενες ημερομηνίες, αλλά αυτή τη φορά ο σύλλογος είναι σαφής: θα κάνει ό, τι μπορεί για να αναπρογραμματίσει το ντέρμπι. «Θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι θα επικρατήσει η κοινή λογική και θα μας επιτρέψουν να ανταγωνιστούμε επί ίσοις όροις. Είναι σαφώς μια αδικία και θα μας αποτρέψει απ’το να πάμε στο παιχνίδι σε άριστη κατάσταση. Είναι ένα παιχνίδι εναντίον μιας ισπανικής ομάδας που παίζει στο Champions League, ας μην το ξεχνάμε αυτό», δήλωσε ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, ο οποίος δεν είπε τι σχέδια έχει ο σύλλογος για να επιφέρει αυτή την αλλαγή.

Γιατί όχι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου;

Η δυσφορία παράγεται κυρίως από μια βεβαιότητα: ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης ούτε ή η Ατλέτικο έχουν κάποια δέσμευση μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας, έτσι ώστε, πέρα ​​απ’τις δικαιολογίες για την υποτιθέμενη τηλεθέαση στο εξωτερικό, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα για να παίξουν την Κυριακή αντί για το Σάββατο, επιτρέποντας 24 ώρες περισσότερης ανάπαυσης στην ομάδα του Simeone.

Ο Γκάμπι αποφάνθηκε σχετικά με το θέμα. Δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει ως πρόσχημα για ένα υποθετικό αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά καθιστά σαφές ότι η Ατλέτικο θα χαιρέτιζε την αλλαγή: «Οτιδήποτε προβλέπει περισσότερη ξεκούραση για μας θα’ναι θετικό, αλλά αν η la Liga επέλεξε αυτήν την ημερομηνία θα’χει τους λόγους της. Ποτέ δεν αναζητήσαμε δικαιολογίες και θα συνεχίσουμε έτσι. Ελπίζω να γίνει κάποια τροποποίηση, γιατί θα μας έκανε καλό, αλλά αν πρέπει να παίξουμε εκείνη τη μέρα στις τέσσερις, θα παίξουμε».


Η Ατλέτικο φαίνεται να’χει διαρκείας αυτές τις βδομάδες στους αγώνες των 17.00. Αυτή ήταν η ώρα ενάντια στη Σεβίλλη κι αυτή θα’ναι με τη Μπαρτσελόνα το Σάββατο, κι ενάντια στην Eibar, το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.