News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano ψάχνει τον Ronaldo

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο Πορτογάλος έχει χάσει την πρόσφατη αποτελεσματικότητά του



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απλά δεν φαίνεται να μπορεί να βρει την καλύτερη φόρμα του τη φετινή σεζόν. Η κλάση του επιθετικού και τα ένστικτα κυνηγού διασφαλίζουν το ότι παραμένει πάντα επικίνδυνος, αλλά ο Πορτογάλος αστέρας ρετάρει τακτικά κι έχει χάσει την σπίθα της μεγαλοφυΐας που τον έκανε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Η πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν φαινόταν να’ναι ένα σημείο καμπής στην σεζόν του CR7 μετά τις, πολύ μεγάλης δημοσιότητας, διαφορές του με τον Ράφα Μπενίτεθ. Ωστόσο, οι δύο θριαμβευτικές νίκες στο Μπερναμπέου στα δύο πρώτα ματς του Γάλλου στον πάγκο, στα οποία έλαμψε ο Ρονάλντο, ακολουθήθηκαν από μια ανιαρή εμφάνιση στο Benito Villamarín.

Το γεγονός είναι ότι ο Cristiano δεν βρίσκεται πουθενά κοντά στο πόσο αποτελεσματικός ήταν σ’άλλες σεζόν, παρά το ότι συνεχίζει να αντιμετωπίζεται ως ο κύριος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στην επίθεση. Το ποσοστό ευστοχίας του ωχριά δίπλα σ’εκείνο των συμπαικτών του, μελών του BBC: έχει μετατραπεί σ’ένα τιποτένιο 12% των σουτ του αυτή τη σεζόν, σε σύγκριση με το 27% του Gareth Bale και το 29% του Καρίμ Μπενζεμά. Αυτό συμβαίνει, παρά το ότι ο Πορτογάλος διεθνής είχε πολύ περισσότερες ευκαιρίες για γκολ απ’ότι οι παρτενέρ του στην επίθεση, οι οποίοι συνεχίζουν να τον αναζητούν σε κάθε ευκαιρία.

12 κενά

Στα σύνθετα θέματα, τα 16 γκολ του Ρονάλντο στη La Liga έχουν μπει σε μόλις εννέα απ’τις 21 εμφανίσεις του. Αυτό σημαίνει ότι έχει αποτύχει να βρει δίχτυα σε 12 ολόκληρα ματς πρωταθλήματος - κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει σίγουρα, ένας παίκτης με μέσο όρο περισσότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λευκός επιθετικός έχει ρίξει κατά ένα 33% τον αριθμό των παιχνιδιών στα οποία σκοράρει σχετικά με την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα και στο Champions League και βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ρεάλ Μαδρίτης, κάτω απ’το 50% των αγώνων που σκοράρει σε σχέση μ’αυτούς που παίζει.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.