News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Jesé ξαναβρίσκει το θάρρος για να διατηρήσει «stand by» την φυγή του απ’την Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ο Zidane θέλει να επαναφέρει την καλύτερη εκδοχή του

Η ζωή του Jesé Rodriguez έχει αλλάξει με την παρουσία του Ζιντάν στον πάγκο. Η αναχώρησή του παραμένει παραλυμένη, μια επιλογή περισσότερο από πραγματική όταν ο Rafa Benitez διηύθυνε τις τύχες της Ρεάλ Μαδρίτης



Η φιλοδοξία να’ναι βασικός με την τρίαινά σε τέλεια κατάσταση είναι αδύνατη, επειδή ο ίδιος ο προπονητής κατέστησε σαφές απ’την αρχή ότι οι Cristiano, Μπέιλ και Μπενζεμά θα παίζουν όποτε είναι έτοιμοι. Αλλά η άφιξη του Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ενεργοποιήσει διάφορους στρατιώτες που είχαν σχεδόν παραμεληθεί με τον Rafa Benitez. Ένας απ’αυτούς είναι ο Jesé Rodriguez -είχε χρόνο συμμετοχής ενάντια στις Deportivo και Sporting Gijón-, που πριν ήταν σχεδόν ένα μηδενικό στ’αριστερά. Αυτή η κίνηση της νέας στρατηγικής έχει εξυπηρετήσει έτσι ώστε ο canario ν’ανακτήσει την αυτοεκτίμηση και ν’αφήσει σε «stand by» την απόδρασή του απ’το λευκό club.

Ήδη με το σωστό ρυθμό για να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο μετά την ανάρρωσή από ένα σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, κατά την τελευταία σεζόν του Αντσελότι δεν είχε τον επιθυμητό ρόλο. Παρά το ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους, έμεινε για να προσπαθήσει να πείσει τον Rafa Benitez. Αρχικά, στην προετοιμασία, έδωσε την εντύπωση ότι επρόκειτο να το πετύχει, αλλά δεν ήταν έτσι. Μπροστά σε μια τέτοια ζοφερή εικόνα, το να πακετάρει ήταν μια επιλογή περισσότερο από σοβαρή για τον Jesé, βλέποντας πώς περνούσε ο χρόνος και δεν διαδραμάτιζε τον σημαντικό ρόλο, τον οποίο ονειρευόταν πάντα. Τώρα, με τον Zizou, αυτή η επιλογή έχει ανασταλεί. Τουλάχιστον για τώρα.

Περιγράφτηκε ως «πολύ σημαντική» στον επιθετικό η μέρα την οποία παρουσιάστηκε ως νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Με γεγονότα φάνηκε ότι έτσι θεωρούταν στην πραγματικότητα. Τότε πάλεψε για να μην αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης γιατί θεωρείται ένας παίκτης επιπέδου για ν’αποδώσει μια εξαιρετική απόδοση στην πρώτη ομάδα. Τώρα που ο Bale θα απουσιάσει απ’τους αγωνιστικούς χώρους για κάποιο διάστημα, θα’ρθει η ώρα να διαπιστωθεί αν ο Γάλλος ποντάρει πραγματικά σ’έναν παίκτη ο οποίος, με τον Rafa Benitez, μακριά απ’τη Μαδρίτη, έχει ξαναβρεί το χαμόγελο. Η ιδέα της μετανάστευσης, προς το παρόν, έχει παρκάρει στο μυαλό του Jesé Rodriguez.



Να κερδίσει την ομάδα

Ο Jesé απολάμβανε πάντα καλής γνώμης απ’το γραφείο του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου πάντα έφταναν καλές προσφορές για να πάρουν τις υπηρεσίες του canario. Ο Florentino Perez ήταν πάντα απρόθυμος να τον πουλήσει. Ο Ζιντάν, εκτιμά επίσης το τεράστιο ταλέντο του επιθετικού και θεωρεί ότι θα πρέπει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σ’αυτούς τους τελευταίους μήνες της σεζόν, βλέποντας τον Bale ν’αντιμετωπίζει περιοδικά σωματικά προβλήματα κι ότι το αριστερό γόνατο του Κριστιάνο Ρονάλντο για πολύ καιρό δεν είναι στο 100%. Ο canterano, τώρα ενθουσιασμένος, ξέρει ότι θα του παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία για να δείξει την κλάση του κατά τη διάρκεια των προσεχών μηνών.

Έχει λάβει αποφάσεις. Να πάρει το μέγιστο απ’τον ίδιο τον Jesé κι από άλλους παίκτες, όπως τους Isco και Carvajal. Ο πρώτος ελπίζει η πορεία να’ναι η ίδια μέσα στις επόμενες βδομάδες. Ο Ζιντάν φαίνεται αποφασισμένος να κερδίσει το σύνολο της ομάδας για να προσβλέπει στην επιτυχία. Στην περίπτωση του Dani, για παράδειγμα, ο Γάλλος προπονητής δεν έχει διστάσει ν’αφήσει στον πάγκο τον Danilo -για το οποίο καταβλήθηκαν   31.500.000 €-, και να ποντάρει στον Ισπανό διεθνή, που είναι σε πολύ καλύτερη φόρμα από ό,τι ο Βραζιλιάνος. «Πρέπει να είμαστε κοντά στους παίκτες. Είναι σημαντικό να’χουμε μια καλή σχέση μ’όλους. Είμαι ο υπεύθυνος και θέλω όλα να πηγαίνουν καλά», είπε πρόσφατα ο Ζιντάν, για να υπογραμμίσει ότι η εγγύτητα θα’ναι καθοριστική για να προσβλέπουν σε τίτλους. Μια εγγύτητα που έχει αλλάξει την όψη του Jesé.


Η σχέση μεταξύ του canario επιθετικού και του Ράφα Μπενίτεθ κατέληξε να μην είναι βιώσιμη. Όπως συνέβη και μ’άλλους παίκτες, ο Jesé αισθάνθηκε σε μια δεδομένη στιγμή ότι δεν είχε αξία καμία προσπάθεια απ’αυτές που έκανε κατά τη διάρκεια της βδομάδας, καθώς όταν έρχονταν η ώρα του αγώνα έπαιζαν οι συνηθισμένοι. Αν και στην προετοιμασία πίστευε ότι θα’χει κάποιο βάρος στην ομάδα, πολύ σύντομα συνειδητοποίησε ότι δεν θα ήταν έτσι. Το πέρασμα του χρόνου οδήγησε στη σήψη της συνύπαρξης μεταξύ του τεχνικού κι ενός παίκτης που πέταξε πετσέτα, μπροστά σ’ότι έβλεπε. Τώρα έχει επιλεχθεί για να επιστρέψει στον αγώνα με τον Ζιντάν.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.