News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco δεν αγγίζεται

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ο Ζιντάν φρενάρει την έξοδο του πλέι μέικερ, χωρίς λεπτά με τον Μπενίτεθ


Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ήδη λύσει ένα απ’τα προβλήματα που υπήρχαν στ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης: την ανησυχία και την επιθυμία που είχε ο Isco να τα εγκαταλείψει. Ο Malagueño είχε μια σημαντική προσφορά απ’την Γιουβέντους και ήταν αποφασισμένος να φύγει μπροστά στις λίγες ευκαιρίες που του δίνονταν -και ήξερε ότι επρόκειτο να του δοθούν μέχρι το τέλος της σεζόν- απ’τον Rafa Benitez.

Η ιταλική ομάδα ήθελε τον πλέι μέικερ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ήταν ξεκάθαρα αδιαπραγμάτευτος απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε κι ο παίκτης ήθελε να φύγει, καθώς είναι ευτυχισμένος στη Μαδρίτη και με τον σύλλογο. Η κατάσταση, όμως, άλλαζε καθώς περνούσαν οι μήνες, μέχρι το σημείο που τις τελευταίες μέρες ο παίκτης άρχισε να προσεγγίζει σοβαρά την αναχώρησή του απ’τον σύλλογο.

Γνωρίζοντας ότι η έλλειψη λεπτών του οφειλόταν σε προσωπική κι όχι σε αθλητική αιτία, -δεν έπαιξε τα τρία τελευταία παιχνίδια του Μπενίτεθ-, διαλογιζόταν να ζητήσει απ’την Μαδρίτη να δεχθεί την προσφορά της Γιουβέντους, η οποία έφτασε να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Bernabeu για να αποκτήσει τον Malagueño, ή να ακούσει επίσης της City, που τον παρακολουθεί εδώ και τρία χρόνια. Και οι δύο σύλλογοι ήταν πρόθυμοι να καταβάλουν τώρα 25 εκατομμύρια.

Γνωρίζοντας ότι ο Isco ζούσε δύσκολες στιγμές στη Μαδρίτη και χρειάζονταν λεπτά για να μην χάσει το Γιούρο, Ιταλοί και Άγγλοι ήταν πεπεισμένοι ότι θα μπορούσαν να ψαρέψουν στα ταραγμένα νερά. Αλλά αυτές οι επιχειρήσεις έχουν σπάσει τελείως με την άφιξη του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Ένα από τα πρώτα μέτρα του Zizou είναι να δηλώσει τον Isco "αδιαπραγμάτευτο". "Δεν πωλείται", είπε στους υψηλά ιστάμενους της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου πανηγυρίζουν που ο Γάλλος λαμβάνει ήδη αποφάσεις κι έχει επαναφέρει το όραμα σ’έναν παίκτη, ο οποίος θεωρείται αθλητική περιουσία του συλλόγου.

Ο Isco, ο οποίος ήταν πολύ θυμωμένος με την κατάσταση που περνούσε με τον Μπενίτεθ και ήταν πρόθυμος να φύγει, με όλο τον πόνο στην καρδιά του, γιορτάζει σήμερα την άφιξη του Zizou κι έχει διαγράψει μονοκοντυλιά οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με το μέλλον του. Θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και να κάνει καριέρα στο πλάι του Zidane, ένα απ’τα είδωλά της παιδικής του ηλικίας κι ακόμα περισσότερο, σημείο αναφοράς, απ’την συνύπαρξή τους πριν από δύο χρόνια, με τον Carlo Ancelotti στο τιμόνι.

Εργασία στο μέγιστο

Παρά το γεγονός ότι ο Isco παρέμεινε άφαντος στα τρία τελευταία παιχνίδια, ο Malagueño έχει συνεχίσει να εργάζεται χωρίς να παραδώσει τα όπλα για να μείνει σε άριστη φυσική κατάσταση. Ακολούθησε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στα Χριστούγεννα και στην επιστροφή απ’τις διακοπές αποδείχθηκε ότι είναι ένας απ’τους παίκτες με την καλύτερη φόρμα στο ρόστερ.

Τουλάχιστον έτσι διαβεβαιώνουν ορισμένοι υπάλληλοι του Valdebebas, που δεν κατάλαβαν πως ένας παίκτης της εθνικής Ισπανίας μπορούσε να εξοστρακιστεί από μια ομάδα που ούτε είχε καλά αποτελέσματα ούτε έπαιζε συχνά καλά.

Τώρα, με την άφιξη του Zizou, για τον Isco ανοίγει ένα νέο παράθυρο ελπίδας. Ξέρει ότι το να’ναι μέρος της 11άδας θα’ναι πολύ δύσκολο με το BBC, αλλά εργάζεται στο μέγιστο για να το κάνει δύσκολο για τον Zizou.


Σε αυτό το νέο έτος, τουλάχιστον, καταλαβαίνει ότι αν δουλέψει καλά, έχει την πιθανότητα να πάρει χρόνο. Αυτόν που του έλλειπε με τον Μπενίτεθ. Στην πραγματικότητα, σ’αυτή τη σεζόν ο Isco έχει παίξει λιγότερο, από τότε που ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ιούλιο του 2013.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.