News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Modric του 10

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο Κροάτης ολοκλήρωσε μια παράσταση ενάντια στη Μπέτις

Στο Villamarin έπαιξε πιο κοντά στην περιοχή και πρωταγωνίστησε σε τρεις απ’τις πιο λαμπρές πάσες της Μαδρίτης


Τρεις πάσες, τρία φλας, τρεις ιδιοφυείς φάσεις που σημάδεψαν τον αγώνα, το μεγάλο αγώνα, που έκανε ο Luka Modric εναντίον της Μπέτις. Ο Κροάτης ντύθηκε μάγος, άφησε για λίγα λεπτά τα ρούχα εργασίας που ταιριάζουν τόσο καλά στο μικρό του σώμα κι έβγαλε μια βόλτα το μαγικό ραβδί για εκείνα, που είναι ίσως, τα πιο πλήρη 90 λεπτά του στη σεζόν.

Τρεις ενέργειες, όλες στο δεύτερο ημίχρονο και με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην επίθεση ψάχνοντας την ανατροπή, που έκαναν την bética άμυνα και τον Adán να τρέμουν, τον απροσδόκητο ήρωα της νύχτας. Η πρώτη, στο 63ο λεπτό, ήρθε μετά από μια λαμπρή πάσα του Modric στον Danilo. Ο Βραζιλιάνος, όμως, απέτυχε να φέρει τη μπάλα στην περιοχή στην οποία βρίσκονταν οι συμπαίκτες του στην επίθεση.

Στο 79ο λεπτό, άλλη μια ιδιοφυΐα του 19. Στο όριο της περιοχής. Ο Modric σήκωσε το κεφάλι κι έστειλε τη μπάλα στη μοναδική τρύπα για να τρυπήσει ο Kroos απ’τα αριστερά. Η πάσα του Γερμανού πήγε λίγο πιο πίσω από’κει που ήταν ο Μπενζεμά, ο οποίος έκανε τη rabona για να την προλάβει κι ο Adán απέκρουσε και πάλι. Χρειάστηκαν μόνο οκτώ λεπτά, όμως, για να επιδείξει και πάλι ταλέντο ο Κροάτης και, σ’αυτή την περίπτωση, ο Jesé δεν μπόρεσε να τελειώσει το τρίτο σερβίρισμα του πρώην της Τότεναμ.

Αυτή η νέα εκδοχή του Lukita, έχει αναδειχθεί στα τελευταία παιχνίδια. Η άφιξη του Ζιντάν στο madridista πάγκο έχει εξυπηρετήσει για να κάνει ο παίκτης ένα βήμα προς τα εμπρός στο γήπεδο και στο παιχνίδι του. Ο Γάλλος γνωρίζει τέλεια τις δυνατότητες του Κροάτη και θέλει να βρίσκεται πιο κοντά στην περιοχή. Ήδη βρίσκεται στην δεξιά πτέρυγα ή περνά πάσες ως πλέι μέικερ, αλλά μακριά απ’τον πυρήνα στον οποίο, συνήθως, έκανε δίδυμο με τον Kroos.

Περισσότερη συμμετοχή με τον Ζιντάν

Στην πραγματικότητα, ο Modric περνάει στο να’ναι ένας παίκτης, δίπλα σ’ένα James που δεν διασχίζει τις καλύτερες στιγμές του, ο οποίος μοιάζει περισσότερο με το Γάλλο για το ταλέντο με τη μπάλα και την αντίληψη του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, ο Zinedine δεν δίστασε να του δώσει μεγαλύτερη ελευθερία για να παίξει στην περιοχή όπου μπορεί να δημιουργήσει περισσότερους κίνδυνους, σε μια θέση όπου τα αντίπαλα πόδια πολλαπλασιάζονται και οι χώροι είναι πιο περιορισμένοι, όταν σπανίζει το ταλέντο του ποδοσφαιριστή. Κάτι που προφανώς δεν συμβαίνει στον Λούκα.

Ενάντια στη Μπέτις, ο Modric ολοκλήρωσε 88 σωστές πάσες, και ήταν η δεύτερη αναμέτρηση στην οποία ήταν πρώτος σε σωστές πάσες φέτος. Έκανε λάθος μόλις σ’έξι (αφήνοντας το επιτυχημένο ποσοστό του στο 93,62%), τις ίδιες ακριβώς όπως και στην άλλη αναμέτρηση που ήταν πρώτος.

Δεν είναι τυχαίο, υπό την έννοια αυτή, ότι ήταν εναντίον της Σπόρτινγκ, επίσης με τον Ζιντάν στον πάγκο, όταν ο Modric ήταν πρώτος σε σωστές πάσες. Εκείνη τη μέρα στη λευκή παράσταση κατά το πρώτο ημίχρονο, το 19 ήταν σε θέση να ολοκληρώσει 119 σωστές πάσες. Ένα ιστορικό νούμερο για έναν παίκτη ο οποίος, ενάντια στη Μπέτις, έδειξε το τεράστιο ταλέντο που διαθέτει και το οποίο ο νέος προπονητής των λευκών είναι διατεθειμένος να βγάλει.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.