News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Marotta: "Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να πουλήσουμε τον Morata"

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Η Γιουβέντους προειδοποιεί


Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γιουβέντους, Giuseppe Marotta, δήλωσε ότι οι γίγαντες του Τορίνο θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν τον Άλβαρο Μοράτα, εν μέσω των εικασιών ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να κινηθεί για να φέρει πίσω τον απόφοιτο της ακαδημίας της. «Δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να ασχοληθούμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή οποιονδήποτε άλλο σύλλογο. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να πουλήσουμε τον Morata. Είναι μέρος της ραχοκοκαλιάς της ομάδας. Είναι ένας νεαρός που έχει δείξει ότι αξίζει. Έχουμε συνηθίσει να κρατάμε παίκτες σαν κι αυτόν».


Ο Morata μετακόμισε στη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2014, αλλά η γηραιά κυρία συμφώνησε σε μια ρήτρα επαναγοράς επιτρέποντας τους Blancos να φέρουν τον επιθετικό πίσω στο Μπερναμπέου για  30.000.000 € φέτος τον Ιούνιο ή για 35 εκατομμύρια το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν και τις πιθανές επιπτώσεις της απαγόρευσης μεταγραφών απ’την κύρωση της FIFA στην Ρεάλ, ο Marotta έχει καταστήσει σαφές ότι οι πρωταθλητές της Serie A δεν θα αφήσουν τον Ισπανό διεθνή να φύγει, χωρίς μάχη.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.