News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Butragueño: "Στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Bale ο επόπτης ήταν κοντά κι αυτό μας εξέπληξε"

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Πιστεύει ότι αυτή η φάση σημάδεψε την εξέλιξη του αγώνα στο Mestalla


«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για τους οπαδούς. Για μας είναι ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει», είπε.

Ο Διευθυντής Θεσμικών Σχέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης, Emilio Butragueño, είπε ότι η ομάδα του «άξιζε τη νίκη» και ανέφερε ως σημείο κλειδί του αγώνα "το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μπέιλ και, στη συνέχεια, δόθηκε αυτό που έκανε ο Pepe".

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για τους οπαδούς. Για μας είναι ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Ξεκινήσαμε καλά αλλά τα τελευταία είκοσι λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι αντίπαλοι βελτιώθηκαν. Υπήρξε μια φάση κλειδί που είναι το πέναλτι στον Μπέιλ που δεν δόθηκε και, στη συνέχεια, αυτό που υποδείχτηκε στον Πέπε», δήλωσε ο Butragueño στο Movistar +.

"Πιθανόν ο διαιτητής να μην ήταν στην καλύτερη θέση, αλλά ο επόπτης ήταν κοντά. Κι αυτό είναι που μας εκπλήσσει", επέμεινε. «Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο κοντά στη νίκη. Συνολικά, η ομάδα άξιζε περισσότερα. Δείξαμε σε καλή φόρμα σ’όλον τον αγώνα», δήλωσε ο Emilio Butragueño.

«Γνωρίζουμε τη δυσκολία που έχουμε εδώ πάντα. Οι συνθήκες δεν μας βοήθησαν. Πήραμε το προβάδισμα με δέκα και στο τέλος. Η ομάδα δεν έχασε την ψυχραιμία της», θυμάται ο διευθυντής Θεσμικών Σχέσεων.

Ο Butragueño ζήτησε ηρεμία. «Δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος. Απομένουν πολλά μπροστά», πρόσθεσε. "Η ομάδα έχει προσφέρει μια καλή εικόνα. Οι συνθήκες δεν μας ευνόησαν. Πρέπει να έχουμε ειρήνη". Για το περιστατικό του Κολομβιανού James Rodriguez, που τον κυνήγησε η αστυνομία την Παρασκευή, ο Butragueño αναφέρθηκε στη δήλωση του Ράφα Μπενίτεθ. "Ο προπονητής μίλησε για το ζήτημα κι ο παίκτης επίσης. Δεν υπάρχουν περισσότερο να πω".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.