News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benítez: «Η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά της ομάδας αξίζουν ιδιαίτερη μνεία»

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

"Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τους 3 βαθμούς"


"Με 10 παίκτες η ομάδα φώναξε παρόν, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι", πρόσθεσε.


Ο Rafa Benitez, αξιολόγησε τη σκληρή δουλειά των παικτών στο Mestalla. Ο προπονητής μίλησε στην αίθουσα Τύπου, εκφράζοντας τα συναισθήματά του στο τέλος του αγώνα: «Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ελέγξαμε τον αγώνα στα πρώτα 35 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και είναι κρίμα που τελείωσε έτσι. Μετά τη διακοπή έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο λόγω του ότι μείναμε με 10 και το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεχτήκαμε γκολ αμέσως μόλις σκοράραμε».

"Είχαμε μια πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και πολλά θετικά αφού μείναμε με 10. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά θα μπορούσαμε και να’χουμε χάσει. Πρέπει να γίνει ειδική μνεία στην προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά της ομάδας. Είδαμε μια καλή ομάδα που με 10 παίκτες φώναξε παρόν, και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι".

Η θέση του

"Αυτή δεν είναι καλή ερώτηση. Εστιάζετε μόνο στο αποτέλεσμα, η σκληρή δουλειά της ομάδας αξίζει μια ειδική αναφορά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορώ να σταματήσω τις εικασίες, αλλά μπορώ να κάνω την ομάδα να δουλέψει και να καταβάλει την προσπάθεια που κατέβαλε σήμερα".

"Όταν παίζεις με 10 και καταφέρνεις να προηγηθείς θα πρέπει να προσπαθήσεις να’σαι ενωμένος, συμπαγής και δραστήριος. Δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ πολύ γρήγορα και δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ίσως μας έλειπε συγκέντρωση μετά το 2-1 ή ίσως ο αντίπαλος να αντέδρασε πολύ καλά".

Μπενζεμά

«Έκανε ό, τι έπρεπε να κάνει και κάναμε την αλλαγή για να έχουμε περισσότερο έλεγχο στο παιχνίδι. Λίγο μετά, μείναμε με 10 κι αυτό καθόρισε κάπως τα πράγματα. Με 10 η ομάδα προσπάθησε πολύ κι έκανε σχεδόν τα πάντα σωστά».

Varane

«Ο καθένας θα μπορούσε να’χει παίξει 90 λεπτά. Ο Karim είχε αρχίσει να χάνει ενέργεια, ίσως λόγω του αστραγάλου και προσπάθησα να ενισχύσω αυτή την περιοχή, αλλά η αποβολή μας πλήγωσε».
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.