News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Phoskitos» για τον Benítez, "Cheryshev σ'αγαπώ" ... και υπεράσπιση του Sanchís στον Chendo

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Το Carranza πήρε ως αστείο το λάθος της Μαδρίτης


Το Carranza πήρε ως αστείο τη λανθασμένη χρησιμοποίηση του Cheryshev που προωθήθηκε απ’τον Cadena Cope, ενώ ο πρώην madridista στόχευσε στον αθλητικό διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, δηλαδή, στον Florentino Perez


«Βάλε τον De Gea, Μπενίτεθ βάλε τον De Gea!». «Γκολ απ’τον Arbeloa, θέλουμε γκολ απ’τον Arbeloa!», για τον οποίο ζήτησαν επίσης την Χρυσή Μπάλα. Πανηγύρισαν στο 0-3 του Isco φωνάζοντας «Campeones, campeones!», φωνάζοντας επίσης αρκετές φορές, "Cheryshev, Σ 'αγαπώ!" και, με τον Ρώσο ποδοσφαιριστή ακόμη στο γήπεδο, "Ο Cheryshev δεν μπορεί να παίξει!". Αυτά ήταν μερικά απ’τα ιδιοφυή συνθήματα που οι οπαδοί του Κάντιθ αφιέρωσαν στον τραγέλαφο του χθεσινού βραδιού στο Carranza. Το ακατανόητο λάθος της Ρεάλ Μαδρίτης στην 11άδα με τον προαναφερθέντα Cheryshev, ενώ ήταν τιμωρημένος, έχοντας συμπληρώσει κίτρινες κάρτες την περασμένη σεζόν με την Βιγιαρεάλ, ερμηνεύτηκε ως μια πρόγευση του διάσημου Καρναβαλιού του Cadiz. Για γέλια, όσο κι αν ο Emilio Butragueño δήλωσε εμφατικά ότι «η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κάνει ποτέ γελοιότητες».

Οι οπαδοί της Κάντιθ μαζεύτηκαν για να δουν την άφιξη της Μαδρίτης στο ξενοδοχείο της και κάποιοι οπαδοί αρπάχτηκαν με τον Rafa Benitez, ο οποίος έγινε δεκτός στο Carranza με την αποδοκιμασία " Benítez, gordito, te jartas a Phoskitos (Μπενίτεθ, χοντρέ, χόρτασες μπισκοτάκια)", κι επιπλέον με αρκετές αναφορές στον Αντσελότι, που ήταν, ο προκάτοχός του στον πάγκο στο Μπερναμπέου, κι επίσης με το «Μπενίτεθ, μείνε!» το οποίο έχει ήδη ακουστεί σ’άλλα γήπεδα, όπως το Camp Nou. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, και μόλις οι κερκίδες του Carranza έμαθαν την είδηση που αποκάλυψε ο «Cadena Cope», ότι ο Cheryshev έπαιζε χωρίς άδεια, οι οπαδοί αφιέρωσαν στον Μαδριλένο προπονητή κραυγές: «Δες το Twitter, Μπενίτεθ δες το Twitter».


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε παίξει στo Carranza εδώ και οκτώ χρόνια και η προσδοκία της Cádiz, πέρα απ’την ψευδαίσθηση των οπαδών της, ήταν τόσο υψηλή. Αυτό που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί είναι το τι επρόκειτο να συμβεί στον αγώνα, με την πιθανή απευθείας πρόκριση της Cádiz στον επόμενο γύρο εις βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης και παρά την ήττα με 1-3 στο πρώτο σκέλος, ή μ’άλλα λόγια , τον αποκλεισμό της Μαδριλένικης ομάδας για άκυρη 11άδα. Μετά το τέλος του αγώνα, οι ηγέτες της ομάδας της Κάντιθ επιβεβαίωσαν ότι «με όλο τον πόνο της καρδιάς μας γιατί πρόκειται για ένα φιλικό σύλλογο» θα καταγγείλουν την Ρεάλ Μαδρίτης.

"Στα 18 χρόνια στην πρώτη ομάδα της Μαδρίτης, αυτή η αρμοδιότητα δεν υπήρξε ΠΟΤΕ του υπεύθυνου της αποστολής. Γι’αυτό υπεύθυνη είναι η Αθλητική Διοίκηση», έγραψε ο Manolo Sanchís στον λογαριασμό του στο Twitter. Περιττό να πούμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει αθλητικό διευθυντή κι ότι είναι ο πρόεδρος της, ο Florentino Perez, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα αυτά χωρίς να’χει τα προσόντα. "Έβλεπα το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στην Cadiz, δεν ξέρω τι θα συμβεί με την απειλή της λανθασμένης 11άδας, αλλά αφήστε ήσυχο τον Chendo!!!" πρόσθεσε ο πρώην madridista, ο οποίος αρνήθηκε να επιτεθεί στον πρόεδρο, αλλά χωρίς να το θέλει, τον υπέδειξε.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.