News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Raúl απέρριψε πρόσφατα την επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ο θρύλος σχεδιάζει την παραμονή στη Νέα Υόρκη για τώρα


Η επιστροφή του Raúl είναι μια απ’τις προτεραιότητες του Florentino Pérez από τότε που ο αστέρας άρχισε να βαδίζει προς το τέλος της καριέρας του. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει καλά όλα αυτά που αντιπροσωπεύει ο πρώην αρχηγός και πιστεύει ότι το να’χει τον θρυλικό επιθετικό στον σύλλογο θα’ναι μια πραγματική ώθηση, λόγω της αφοσίωσης του στον αγώνα και το σεβασμό που εμπνέει μεταξύ όλων των τμημάτων του συλλόγου και των οπαδών.

Πράγματι, λίγες ημέρες πριν, ο Florentino επικοινώνησε με τον Raúl για να του προσφέρει μια θέση πίσω στο Bernabéu ως νέο διευθυντή του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ο 38χρονος αρνήθηκε ευγενικά, γιατί πιστεύει ότι δεν είναι η σωστή στιγμή. Αυτή τη στιγμή θα προτιμούσε να συνεχίσει τη ζωή του στη Νέα Υόρκη, όπου ενεργεί ως πρεσβευτής για την Cosmos και το πρωτάθλημα, αντί να επισπεύσει την επιστροφή του στο σύλλογο που τον εκτόξευσε στην δόξα.


Ο Raúl είναι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να εργάζεται στο ποδόσφαιρο τώρα που κρέμασε τα παπούτσια του, αλλά δεν είναι σίγουρος με ποια ιδιότητα και δεν βιάζεται να δεσμευτεί για τίποτα ακόμα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.