News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James αφιέρωσε το γκολ του στον Rafa Benitez: "Αυτό είναι για αυτούς που λένε ότι δεν είμαι έτοιμος"

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Μετά το γκολ και την εμφάνιση του με την Κολομβία ενάντια στη Χιλή


Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη γλώσσα του κι απάντησε στον προπονητή του, ο οποίος μετά τον αγώνα εναντίον της Σεβίλλης διαβεβαίωσε ότι «χρειάζονταν πολύ δουλειά» για να γίνει αυτός που ήταν


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει γίνει μια πυριτιδαποθήκη. Ο λευκός σύλλογος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα μέσα στην ομάδα του, και το τελευταίο χτύπημα ήταν η «περίπτωση James». Ο Κολομβιανός παίκτης, ένας απ’τους πιο σημαντικούς στο ρόστερ της Ρεάλ απ’την ένταξη την περασμένη σεζόν, δεν κατέληξε να’χει την εμπιστοσύνη του Rafa Benitez, στον οποίο έστειλε ένα δηλητηριασμένο μήνυμα σε μορφή απάντησης μετά την εμφάνιση του απέναντι στη Χιλή.

Μετά την ανάρρωση μετά από σχεδόν δύο μήνες τραυματισμού, ο James Rodríguez μπήκε στην αποστολή για την PSG. Παρά το γεγονός ότι προπονούνταν ήδη με την ομάδα, έμεινε έξω απ’την αποστολή για την Las Palmas κι ενάντια στη γαλλική ομάδα δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό. Εναντία στη Σεβίλλη, τα πάντα έδειχναν ότι θα έπαιζε, αλλά ο προπονητής δεν τον έβαλε βασικό ... όπως τον Gareth Bale, ο οποίος είχε μόλις ξεπεράσει τα προβλήματα της φυσικής του κατάστασης, που τον είχαν κάνει να χάσει σχεδόν ένα μήνα.

Στην τελική ευθεία του αγώνα ενάντια στη Σεβίλλη ο Μπενίτεθ αποφάσισε να βάλει τον James, ο οποίος έγινε υπεύθυνος για την οργάνωση της κατεστραμμένης λευκής επίθεσης και προσπάθησε να γίνει το κομμάτι που θα οδηγήσει τη λευκή επίθεση στην αναζήτηση της για επάνοδο. Αν και δεν το πέτυχε, σκόραρε ένα μεγάλο γκολ στις καθυστερήσεις που χρησίμευσε για να μακιγιαριστεί η ήττα της Μαδρίτης. Αλλά στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής όχι μόνο δεν τον επαίνεσε, αλλά του έστειλε κι ένα μήνυμα.

Ερωτηθείς σχετικά με το λόγο για τον οποίο δεν τον έβαλε απ’την αρχή, ο Μπενίτεθ ξέσπασε: «Είδατε πως ήταν ο James. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά χρειάζεται ακόμα πολύ δρόμο για να γίνει αυτός που ήταν. Χρειάζεται πολλή δουλειά για το καταφέρει. Χρειάζεται πολλά ακόμα». Προφανώς, ο Κολομβιανός δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τα λόγια του προπονητή του και δεν περίμενε καθόλου, για να επιστρέψει το «μήνυμα» απ’τις κριτικές για την κατάσταση της φόρμας του.


Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν ο καλύτερος παίκτης της εθνικής του, στον αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το 2018, όπου αντιμετώπιζε τη Χιλή. Δεν ήταν μόνο ο παίκτης που διακρίθηκε περισσότερο απ’την ομάδα του Jose Pékerman, αλλά έβαλε και το γκολ της ομάδας του. Μετά τη συνάντηση, ο James δεν κράτησε τη γλώσσα του: "Αυτό είναι γι’αυτούς που είπαν ότι δεν είμαι έτοιμος". Μετωπική επίθεση κατά του προπονητή του.

Ο James νιώθει ότι ο Μπενίτεθ δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Και πριν από λίγες μέρες, μετά την παραλαβή του βραβείου του καλύτερου διεθνή αθλητή στην Ισπανία για το 2015, απ’το περιοδικό «GQ», ισχυρίστηκε ότι δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε: «Εδώ και δεκαπέντε μέρες είμαι έτοιμος να παίξω», είπε ο λευκός μέσος. Παρόλα αυτά, ο Μπενίτεθ συνέχισε χωρίς να τον υπολογίζει και τον έβαλε στο γήπεδο μόνο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 28 λεπτών του άσχημου αγώνα που είχε η Μαδρίτη εναντίον της Σεβίλλης.

Όμως όχι μόνο η ομάδα δεν εκτιμά τη δουλειά του, αλλά ο Κολομβιανός έφτασε να επιτεθεί μέσω του Τύπου στον προπονητή του. Τώρα, μια νέα εμφάνιση στο γήπεδο έδειξε ότι, πράγματι, ο James είχε δίκιο: η φυσική του κατάσταση ήταν η βέλτιστη για να παίξει. Μετά την επιβεβαίωση μέσω του ποδοσφαίρου του, δεν δίστασε να επιστρέψει για να ξεκαθαρίσει ότι είναι έτοιμος να αποτελέσει μέρος της αρχικής ενδεκάδα, αν κι απ’την ίδια τη Μαδρίτη διαβεβαιώνουν ότι δεν είναι έτσι.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.