News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Sergio Ramos ανακατεύει το κοτέτσι του Benitez και περισσότεροι από ένας σκέφτονται να πετάξουν απ’αυτό

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Το περιβάλλον των αποδυτηρίων θερμαίνεται


Η σύγκρουση μεταξύ του Rafa Benitez και του Sergio Ramos δεν είναι αμελητέα. Στ’αποδυτήρια της Μαδρίτης, περισσότεροι από ένας, παίκτες σκέφτονται εδώ και καιρό ν’αλλάξουν αέρα, όταν τελειώσει η σεζόν


Δεν μασάει τα λόγια του σχεδόν ποτέ κι όταν έχει κάτι στο μυαλό του που τον τρώει, το λέει άμεσα. Το τελευταίο επεισόδιο συνέβη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Las Rozas. Όταν έφτασε, πήγε κατευθείαν στη περιοχή όπου περιμένει ο Τύπος κι έριξε το βέλος. Ο Sergio Ramos είχε καλά τυλιγμένο το «δώρο» για τον Rafa Benítez, ο οποίος λίγες ώρες πριν μίλησε για το λάθος του αμυντικού στο ντέρμπι. Αλλά στο τέλος ακούστηκε σαν ένα μήνυμα προς τον τεχνικό του. «Ξέρει ότι έκανε λάθος, το πέναλτι στην Atlético ήταν παιδαριώδες», είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης στην «El Larguero» του «SER», και την επόμενη μέρα ο αμυντικός απάντησε: «Όπως μιλάμε για το λάθος μου, έτσι να κάνουμε και για τις αλλαγές...». Μήνυμα στην ίδια γραμμή πλεύσης με του τεχνικού, με στόχο την κριτική του. Το πρόβλημα είναι ότι στο εσωτερικό των αποδυτήριων το περιβάλλον είναι ζεστό εδώ και πολύ καιρό, με τον προπονητή στο επίκεντρο.

Είχαν περάσει μόνο μερικές βδομάδες μέσα στην προετοιμασία κι απ’το εσωτερικό των αποδυτηρίων ακούστηκαν οι πρώτες φωνές κριτικής για τον Rafa Benítez. Φωνές χαμηλές και μακριά απ’τα μικρόφωνα του Τύπου, αλλά στην τελική ήταν διαμαρτυρίες. Ένας καλός αριθμός παικτών δεν ένιωσαν άνετα όταν άρχισαν να γνωρίζουν τον προπονητή τους, τις μεθόδους εργασίας του και την προσωπικότητά του. Περισσότεροι από έναν και δύο διέρρευσαν στους κοντινούς τους στ’αποδυτήρια ότι με την υπάρχουσα κατάσταση -και γι’αυτή που αναμένεται για το μέλλον- δεν θα’χουν άλλη επιλογή απ’το συνεχίσουν τις καριέρες τους σ’άλλο μέρος.

Το «Radio Marca» αποκάλυψε ότι ο  προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τηλεφώνησε στον Sergio Ramos όταν συνειδητοποίησε ότι η διαφωνία του με τον αρχηγό του, μπορεί να ήταν πιο σοβαρή απ’όσο νόμιζε. Δεν είναι ένα αμελητέο θέμα, δεδομένης της ατμόσφαιρας στ’αποδυτήρια, με ποδοσφαιριστές που δεν νοιώθουν άνετα, να σκέπτονται ευρισκόμενοι μόλις στον Οκτώβριο, να φύγουν με το που τελειώσει η σεζόν. Δεν έχουν ξεκάθαρο τοπίο με τον Benítez και το επεισόδιο του Sergio Ramos δεν έκανε τίποτα άλλο απ’το να επιβεβαιώσει ότι μόνο τ’αποτελέσματα και το καλό ποδόσφαιρο θα διατηρήσουν το σύνολο υπό έλεγχο.


Η «περίπτωση Cristiano»

Η περίπτωση του Cristiano Ronaldo είναι πολυσυζητημένη μεταξύ των παικτών απ’την πρώτη στιγμή. Η σχέση του προπονητή και του Πορτογάλου παίκτη δεν είναι καθόλου καλή, και τ’αποδυτήρια το διαπιστώνουν καθημερινά. Ο Πορτογάλος, δεν έχει αρχίσει να επιβάλει στη σεζόν το νόμο του με τα γκολ του όπως συνήθιζε πάντα. Οι ίδιοι οι συμπαίκτες του διαισθάνονται, όπως σχολιάζουν ιδιωτικά, ότι ανά πάσα στιγμή της σεζόν οι σχέσεις του Rafa Benítez και του επιθετικού μπορεί να τιναχθούν στον αέρα, καθώς δεν είναι άνετος με τον Μαδριλένο τεχνικό. Και ξέρουν ποιος είναι το αφεντικό γιατί είναι αυτός που τροφοδοτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και χρόνια...

«Δεν τρέμω ν’αλλάξω τον Cristiano Ronaldo», είπε ο Rafa Benítez στο 'El partido de las 12' του 'COPE', φράση που κανείς δεν πίστεψε στ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Πάνω απ’όλα γιατί έχουν διαπιστώσει το λίγο «συναίσθημα» που υπάρχει μεταξύ του παίκτη και του προπονητή. Οι τραυματισμοί διάφορων σημαντικών παικτών -των James, Bale, Danilo και Pepe- έχουν βοηθήσει για την ώρα την μεσαία τάξη να πρωταγωνιστήσει, σ’αυτές τις πρώτες βδομάδες της σεζόν. Άλλα όλοι τους περιμένουν να δουν πως θα μοιραστούν τα λεπτά, όταν αδειάσει το ιατρικό δελτίο.

Τ’αποδυτήρια αναμένουν τις εξελίξεις, ελπίζοντας στις αποφάσεις του προπονητή τους και στην διαχείριση του ρόστερ. Τ’ότι οι σχέσεις τους δεν είναι οι αναμενόμενες είναι κάτι παραπάνω από προφανές, όπως σχολιάζουν οι παίκτες ιδιωτικά αλλά επίσης και δημόσια, όπως πρόσφατα ο Ramos κι όπως έδειξε ενοχλημένος ο Benzema. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Benítez συνήθως δεν κατέληξε καλά με τους παίκτες που προπόνησε κατά τη μακρά προπονητική του καριέρα. Ο Steven Gerrard, ο οποίος εκθείασε στην αυτοβιογραφία του το υψηλό επίπεδο του Rafa ως προπονητή, ανέφερε επίσης αποκαλυπτικές φράσεις. «Δεν μου άρεσε ως άνθρωπος. Μπορώ να πάρω τηλέφωνο όλους τους προπονητές μου, εκτός απ’αυτόν...», είπε η σημαία της Liverpool. Στα λευκά αποδυτήρια αρχίζουν να δημιουργούνται παρόμοια συναισθήματα...
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.