News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ramos μπορεί να μην παίξει εναντίον της Levante

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ο αμυντικός στοχεύει να’ναι έτοιμος για την Παρί Σεν Ζερμέν


Ο Sergio Ramos συνεχίζει να εργάζεται στο Valdebebas για την ανάρρωσή του απ’τον τραυματισμό στον ώμο που υπέστη εναντίον της Σαχτάρ.

Ο κεντρικός αμυντικός πιέστηκε σκληρά για να προλάβει το ντέρμπι, έστω και αν δεν ήταν στο 100%. Στην πραγματικότητα, παρά τ’ότι έπαιξε και στα 90 λεπτά απέναντι στην Ατλέτικο, έμεινε εκτός απ’τα παιχνίδια της Ισπανίας ενάντια στο Λουξεμβούργο και την Ουκρανία.

Επέστρεψε στο Valdebebas χθες και εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, πόσο χρονικό διάστημα θα είναι εκτός. Ακριβώς όπως είπε την Τρίτη στο Las Rozas (Μαδρίτη), χρειάζονταν περίπου τέσσερις εβδομάδες για να ανακάμψει απ’τον τραυματισμό και έχουν περάσει μόνο τρεις απ’το παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα.

Μετά τον εντός έδρας αγώνα με την Λεβάντε, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψει στην PSG για ένα, που φαίνεται πιθανό να’ναι, δύσκολο παιχνίδι, ένα στο οποίο οι Los Blancos θα μπορούσαν να σφραγίσουν τη θέση τους στους δεκαέξι της φετινής σεζόν στο Champions League. Ο Ramos μπορεί να επιλέξει να μείνει έξω απ’το παιχνίδι με την Λεβάντε, για να προστατέψει τον εαυτό του για το παιχνίδι στη Γαλλία.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.