News Update :

powered by Agones.gr - livescore

O Keylor πάει για εκδίκηση

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Δέχτηκε τέσσερα γκολ απ’την Ατλέτικο στο Copa del Rey


Φτάνει στο Καλντερόν μ’ένα γκολ παθητικό σε οκτώ παιχνίδια


Ο Keylor Navas συνεχίζει να περνάει τις εξετάσεις, την μία μετά την άλλη. Το κάνει αξιοσημείωτα, πειστικά. Κάθε παιχνίδι που περνάει φέρνει όλο και περισσότερη υποστήριξη στον τερματοφύλακα, αν κι έχει ήδη λάβει την υποστήριξη της πλειοψηφίας του madridismo. Τον εξετάζουν λεπτομερώς, αλλά αυτή τη φορά είναι ο ίδιος ο τερματοφύλακας που θέλει να περάσει αυτή τη δοκιμασία.

Στο δρόμο του εμφανίζεται η Ατλέτικο, η ομάδα στην οποία σκόνταψε η Ρεάλ την τελευταία σεζόν στο Κύπελλο. Δεν ήταν ικανοποιημένος με ό,τι έκανε στα δύο εκείνα παιχνίδια και τον επακόλουθου αποκλεισμό, έτσι απόψε του παρουσιάζεται η πρώτη ευκαιρία για να βγάλει ένα αγκάθι που πονάει τον βασικό τερματοφύλακα της Μαδρίτης. Επιπλέον, το όνομά του συνδέθηκε με την Ατλέτικο πριν απ’την μεταγραφή του στην Ρεάλ.

Ο Navas έχει γίνει σημείο αναφοράς για την Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει δεχθεί μόνο εάν γκολ σε οκτώ παιχνίδια. Η Ρεάλ Μαδρίτης του Μπενίτεθ δέχεται τις ίδιες τελικές με τις προηγούμενες σεζόν, αλλά το ποσοστό παθητικού αυτήν την φορά διαφέρει. Έχει μειωθεί σημαντικά.

Η πραγματικότητα είναι ότι, μέχρι στιγμής σ’αυτό το πρωτάθλημα, οι λευκοί δέχονται κατά μέσο όρο 10,16 τελικές ανά παιχνίδι, σε σύγκριση με τις 11,65 που δέχονταν στο περσινό πρωτάθλημα. Η διαφορά έγκειται στο μοναδικό γκολ που δέχθηκαν μέχρι τώρα, όταν πέρυσι είχαν δεχθεί εννέα. Σ’αυτά πρέπει να προστεθούν δύο ανέπαφες εστίες στο Champions League. Ούτε η Σαχτάρ, ούτε η Μάλμε κατάφεραν να σκοράρουν.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.