News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Γλυκόπικρο 16

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Η Ρεάλ βασίζεται στους Ρονάλντο και Μπενζεμά


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά κουβαλάνε ένα βαρύ φορτίο τώρα, όταν πρόκειται για τις προσπάθειες της Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά απ’το αντίπαλο τέρμα από στην αρχή της φετινής σεζόν.

Το πρόβλημα είναι ότι, εκτός απ’τον Πορτογάλο και τον Γάλλο, κανείς άλλος δεν σκοράρει. Το δίδυμο είναι υπεύθυνο για τα τελευταία 16 γκολ της ομάδας σε 7 αγώνες -πέντε στη La Liga και δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Απ’τις 29 Αυγούστου, όταν ο James Rodríguez και ο Gareth Bale σκόραραν εναντίον της Μπέτις, κανείς παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης εκτός των CR7 και Μπενζεμά δεν νίκησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αυτή η σχετική σπανιότητα των σκόρερ βοηθά να εξηγήσουμε γιατί οι «Los Blancos» είναι πολύ λιγότερο παραγωγικοί φέτος, με 21 γκολ στο λογαριασμό τους, σε σύγκριση με τα 32 σ’αυτό το σημείο της περσινής σεζόν.

Μετά από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και δύο στο Champions League στο 2014-15, επτά «Merengues» είχαν χαράξει τα ονόματά τους στο φύλλο αγώνα: εκτός απ’τους Κριστιάνο και Μπενζεμά, οι Luka Modric (1), Sergio Ramos (επίσης 1), Chicharito ( 2), James Rodríguez (3) και Μπέιλ (5), είχαν όλοι σκοράρει. Ενώ οι Ρονάλντο και Μπενζεμά συνέβαλαν 20 γκολ, άλλα 12 είχαν έρθει απ’τους υπόλοιπους.

Αυτή τη σεζόν, μόνο τέσσερις απ’τους άνδρες του Rafa Benitez έχουν βρει δίχτυα και οι «άλλοι δύο» (James και Bale) έχουν εκτροχιαστεί από τραυματισμούς, που τους περιόρισαν στα τέσσερα γκολ. Μ’άλλα λόγια, οι Μπενζεμά και Ρονάλντο αντιπροσωπεύουν ένα συντριπτικό αριθμό, τα 17 απ΄τα 21 γκολ της ομάδας μέχρι στιγμής.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.