News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έλλειπε η σπίθα, αλλά ήταν τόσο θανατηφόρα

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015



Οτιδήποτε από ποδόσφαιρο είδαμε προχθές το απόγευμα στο Μπερναμπέου, προήλθε απ’την πλευρά της Λεβάντε του Lucas Alcaraz, η οποία τα πρώτα τριάντα λεπτά, και μέχρι να κάνει το δώρο του πρώτου γκολ στην Ρεάλ Μαδρίτης, υπαγόρευε τον ρυθμό και κυριαρχούσε στην κατοχή.
Η Λεβάντε βγήκε στο πρώτο ημίχρονο και ήλεγχε το παιχνίδι, περνώντας μεγάλα χρονικά διαστήματα στο μισό της Ρεάλ, σε μια αμυντική διάταξη η οποία στην πραγματικότητα δεν αποδείχτηκε καθόλου αμυντική.
Το ποια ακριβώς ήταν προσέγγισή της Ρεάλ Μαδρίτης για το παιχνίδι, παραμένει σε μεγάλο βαθμό άγνωστο. Λέξεις όπως μπλαζέ, με υπερβολική αυτοπεποίθηση, συμπαγής και εργατική έρχονται στο μυαλό. Ίσως περίμεναν να δουν πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα, με την ελπίδα ότι οι αντίπαλοί τους θα έκαναν ένα λάθος στα πρώτα λεπτά των ημιχρόνων, το οποίο θα εκμεταλλεύονταν. Τα τρία γκολ των «Merengue», ήρθαν απ’την «ευγενική» Λεβάντε που έχασε την κατοχή, αν και μέσα απ’την Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσαν πάντα να πουν ότι ήταν περισσότερο μια περίπτωση επιτυχούς ανάκτησης της κατοχής από πλευράς τους, χάρη στην πίεση που εφάρμοσαν.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ο Navas κλήθηκε να δράσει περισσότερο απ’τον ομόλογό του, τον Rubén της Λεβάντε, κι ότι οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μεγαλύτερο κίνδυνο από ό,τι το club της πρωτεύουσας.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε τον κεντρικό ρόλο στην επίθεση, καθώς έτσι ήταν το πώς κοίταξε ο Μπενίτεθ ν’αντιμετωπίσει την απουσία του Benzema. Ο Πορτογάλος έπαιξε ως 9άρι με τον Μπέιλ να’ρχεται σε βοήθειά του -ο Ουαλός έπαιζε στην τρύπα κι έτεινε προς το αριστερό πλευρό.
Παρά τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν καθόλου για τον CR7. Απ’τις κερκίδες, φαίνονταν σαν ο πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην ήταν άνετα με την ιδιαίτερη επιτήρηση που λάμβανε απ’την αντίπαλη αμυντική γραμμή. Δεν φαίνονταν να’ναι στο ίδιο μήκος κύματος με τους συμπαίκτες του, αποτυγχάνοντας να διαβάσει τις πάσες τους σε διάφορες περιπτώσεις. Ακόμα κι όταν εισήλθε ο Jesé, ο Κριστιάνο συνέχισε να ηγείται της επίθεσης, με τον Jesé  στην αριστερή πλευρά.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.