News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Casemiro είναι δυνατός

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Κερδίζει τον Kroos εν όψει της Εσπανιόλ

Μπενίτεθ θέλει να προστατέψει τον Γερμανό


Ο Casemiro έχει κερδίσει τον Μπενίτεθ. Ο προπονητής τον υπολογίζει για ένα σημαντικό ρόλο στη Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν. Ο Βραζιλιάνος έχει γίνει ισχυρός στο ρόστερ και αύριο εναντίον της Εσπανιόλ θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός.

Είναι ένα απ’τα ονόματα που θα χρησιμοποιήσει ο Μπενίτεθ για να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις. Στην περίπτωση του δεν θα είναι μια αναγκαστική αλλαγή, αλλά στα πλαίσια του rotation. Αντικαταστάτης ποιου; Όλες οι ενδείξεις δείχνουν τον Kroos. Ο Γερμανός έπαιξε δύο αγώνες με την εθνική και ο Μπενίτεθ δεν θέλει να επιβαρύνει οποιονδήποτε παίκτη σε αυτό το στάδιο της σεζόν. Και περισσότερο εν όψει της πρεμιέρας του Champions League εναντίον της Σαχτάρ ακριβώς μετά απ’αυτό το ματς.

Ο Kroos ήταν ένας απ’τους πιο πολυχρησιμοποιημένους παίκτες του Αντσελότι την περασμένη σεζόν και στο τέλος της έμοιαζε ξεζουμισμένος. Ο Μπενίτεθ θέλει να ελέγξει και να εκμεταλλευτούν το ρόστερ του, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που έχει στην ομάδα. Εμπιστεύεται τον Casemiro και είναι βέβαιος ότι ο Βραζιλιάνος θα ανταποκριθεί για ξεκουράζοντας τους βασικούς Modric και Kroos όποτε χρειαστεί.

«Έχω επιστρέψει για να’μαι σημαντικός, για να βοηθήσω τη Μαδρίτη και να’μαι στη διάθεσή του Μπενίτεθ για να μπω σε έναν αγώνα και να παλέψω σαν ταύρος και να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε πρόσφατα ο Casemiro. Αυτή η στιγμή μπορεί να’ναι αύριο. Ο Μπενίτεθ θέλει ένταση για ν’ασκήσει πίεση στην Εσπανιόλ και ο Βραζιλιάνος την διασφαλίζει με την δουλειά του και με τη φρεσκάδα του αφού πέρασε δύο βδομάδες προπονήσεων στο Valdebebas.

Ο Casemiro είναι ένας παίκτης που έχει εκπλήξει τον Μπενίτεθ σ’αυτό το πρώιμο στάδιο της σεζόν. Η ίδια έκπληξη, είναι αλήθεια, δημιουργήθηκε όταν ο σύλλογος άρχισε να δέχεται προσφορές για τον Βραζιλιάνο, μερικές απ’τις οποίες ήταν πολύ σημαντικές. Και οι δύο περιπτώσεις οδήγησαν στην πρόσφατη ανανέωση του παίκτη μέχρι το 2021. Ο παίκτης έχει καρπωθεί τα οφέλη της εντυπωσιακής του δουλειάς στην φυσική του κατάσταση, που έκανε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού -έκανε μόνο έξι μέρες διακοπές- και έχει επιστρέψει για να’ναι σημαντικός.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.