News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η υπόσχεση που έγινε πράξη!

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20150901/low/2015090100649_163303173.jpgΠριν καν τελειώσει η περσινή σεζόν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού είχαν δεσμευθεί για ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας ώστε η περσινή κακή εικόνα να μην επαναληφθεί. Οπως συνάμα και τα λάθη του περσινού καλοκαιριού που οδήγησαν στην κακή εικόνα της ομάδας. Η πρώτη κίνηση με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τα 10 εκατ. ευρώ που έβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να ενισχύσει το μπάτζετ των μεταγραφών ήταν το πρώτο δείγμα γραφής.


Και η πορεία των μεταγραφών μέσα στο καλοκαίρι από την πρώτη έως την τελευταία μέρα του παζαριού απέδειξε εμπράκτως την πρόθεση της διοίκησης ώστε οι υποσχέσεις να μη μείνουν στα λόγια αλλά να γίνουν πράξεις. Με την καλοκαιρινή περίοδο να έχει πλέον κλείσει είναι ξεκάθαρο πως η διοίκηση από την πλευρά της έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί. Πώς τώρα ο Σίλβα και οι παίκτες θα αποδώσουν μέσα στο χορτάρι είναι άλλη κουβέντα.


Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δαπάνησε πάνω από 20 εκατ. ευρώ για να ισχυροποιησει το ρόστερ της ομάδας και να προσφέρει στον Μάρκο Σίλβα να δουλέψει κάτω από τις συνθήκες που θέλει. Η πολιτική του Ολυμπιακού στις μεταγραφές στηρίχθηκε πρώτα στην ουσία και μετά στο… αεροδρόμιο. Το «μπαμ» έγινε με τον Καμπιάσο που θα παίρνει 2 εκατ. ευρώ ενώ ήρθαν ως μεταγραφή οι Πάρντο (4,5 εκατ. ευρώ στο σύνολο), Φινμπόγκασον (1 εκατ. ευρώ), Ιντέγε με ένα ποσό κοντά στα 5,5 εκατ. ευρώ, Μιλιβόγεβιτς με 2,3 εκατ. ευρώ, Καπίνο με 2 εκατ. ευρώ, Ντα Κόστα με 2 εκατ. ευρώ, Σεμπά (1,8 εκατ. ευρώ), Γούτας (800 χιλιάδες), Μαρτίνες (600 χιλιάδες ευρώ), Γιαννιώτας (500 χιλιάδες ευρώ) και Ερνάνι με 1 εκατ. ευρώ. Μαζί και ως ελεύθεροι με τα συμβόλαιά τους οι Μπεν, Τζανδάρης, Πουλίδο που παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας.


Η υπόσχεση που έγινε πράξη!Οι επιθυμίες του Σίλβα
Σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Ολυμπιακός ακολούθησε τις επιθυμίες του Μάρκο Σίλβα και μπόρεσε να τις υλοποιήσει. Ερνάνι, Πάρντο, Σεμπά και Ντα Κόστα ήταν 100% δικές του εισηγήσεις με τον Ολυμπιακό να κάνει πράξη τις επιθυμίες του και να τους φέρνει στο μεγάλο λιμάνι. Προφανώς και δεν έγιναν όλα όσα θα ήθελε, όμως στον μέγιστο δυνατό βαθμό ο Πορτογάλος είχε την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και σε αυτούς που ήρθαν αλλά και σε αυτούς που δεν ήρθαν με δική του επιθυμία όπως ο Μπερμπάτοφ.


Οι καλύτερες... μεταγραφές!
Οσοι ήρθαν θα δείξουν στην πορεία τις ικανότητές τους και το κατά πόσο μπορούν να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό. Το σημαντικότερο όμως ίσως του καλοκαιριού είναι πως στον Ολυμπιακό διατήρησαν τον περσινό κορμό των βασικών παικτών που έκαναν τη διαφορά. Και όλα αυτά παρότι υπήρχαν προτάσεις για βασικά στελέχη της ομάδας όπως οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου και Μιλιβόγεβιτς με ποσά ιδιαίτερα υψηλά για τα ελληνικά δεδομένα. Στη διοίκηση όμως σε συνεργασία με τον προπονητή αποφάσισαν να τους κρατήσουν όλους κάνοντας έτσι τις καλύτερες... μεταγραφές!


Η υπόσχεση που έγινε πράξη!Δεν τον σταμάτησε ο όμιλος
Μπάγερν και Αρσεναλ ήρθαν στον δρόμο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και παρότι ήδη μέχρι τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει αρκετές μεταγραφές, έχοντας μια ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα για τα ελληνικά δεδομένα, δεν σταμάτησαν εκεί. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών πήραν και Ιντέγε και Ερνάνι αποδεικνύοντας πως θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα εκτός από την Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είτε πρόκειται για το «θαύμα» των «16» είτε για μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Συνάμα με διαφορά στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είναι ο νικητής των μεταγραφών και παρά τη χαμηλή κίνηση των αντιπάλων του συνέχισε το πλάνο του κανονικά.


sentragoal.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.