News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ενεργοποίηση του Cristiano είναι σημαντική για να κατέβει η ένταση

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ανησυχία για την σχέση του με τον Rafa Benitez


Ο Cristiano Ronaldo έχει μείνει στο μηδέν στους δύο αγώνες πρωταθλήματος. Ο Rafa Benitez, πρέπει να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τον Πορτογάλο επιθετικό, με τον οποίο οι σχέσεις τους είναι κάπως τεταμένες


Δεν χρειάστηκε καν να τον ρωτήσουν. Δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει, ακόμη και σε μια νίκη, όπως το περασμένο Σάββατο, είναι παράξενο για έναν παίκτη σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ως εκ τούτου, ο Ράφα Μπενίτεθ επαίνεσε τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, με την πρώτη ευκαιρία. «Είναι ο παίκτης της ομάδας που είχε τα περισσότερα σουτ στο τέρμα σ’αυτά τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος», τον υπερασπίστηκε ο προπονητής, τονίζοντας ότι «Το γεγονός αυτό είναι πολύ θετικό για μένα. Αν η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, ο Cristiano θα σκοράρει πολύ». Και καλύτερα αυτό ν’αρχίσει να συμβαίνει σύντομα, ειδικά, για να ρίξει την ένταση στις σχέσεις του προπονητή με τον παίκτη.

Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί καλά στη νέα Ρεάλ Μαδρίτης. Ορισμένες πτυχές δεν του έχουν αρέσει, κάνοντας τον, σ’αυτές τις πρώτες βδομάδες της νέας σεζόν, να μην νιώθει άνετα μέσα στην ομάδα. Η νέα θέση του Gareth Bale, το νέο στυλ ...ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει καλή αίσθηση με τον προπονητή της Μαδρίτης, τουλάχιστον προς το παρόν και όσο πιο σύντομα πάρει μπρος η μηχανή σκοραρίσματος του Πορτογάλου, τόσο το καλύτερο για όλους. Μερικές χειρονομίες του παίκτη σ’αυτά τα δύο παιχνίδια, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Μέσα στα αποδυτήρια το ζήτημα είναι γνωστό και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ των ίδιων των παικτών που μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο. Εκτιμούν απόλυτα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει καταφέρει να συνδεθεί με τον Μαδριλένο προπονητή. Ο ίδιος δεν φαίνεται άνετος και όσο η καταιγίδα των γκολ του Πορτογάλου επιθετικού δεν έρχεται η πορεία της ομάδας δεν θα’ναι η καλύτερη. Οι συμπαίκτες του Cristiano ελπίζουν ότι θα επιστρέψουν όλα στο φυσιολογικό, το συντομότερο δυνατόν, διότι διαφορετικά η σεζόν μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη για όλους. Ειδικά για τον Rafa Benitez, ο οποίος γνωρίζει ότι ο Florentino Perez δεν ήταν ποτέ, πολύ σίγουρος για την πρόσληψη του.


Ένα αβέβαιο μέλλον

Δεν θα’ναι απλά μια ακόμα σεζόν, ούτε για την Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε για τον ίδιο τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Κατά την διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, αναφέρθηκαν οι εντυπωσιακές προσφορές απ’τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν. Το θέμα δεν τράβηξε πολύ, αλλά το τι θα συμβεί σε λίγους μήνες είναι ένα άλλο θέμα. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την παραμονή του παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης πέρα ​​απ’τον επόμενο Ιούνιο. Σήμερα, ο παίκτης είναι πιο κοντά σε μια αλλαγή σκηνικού απ’το να συνεχίσει στη Ρεάλ.

Διαφορετικά μέσα επισήμαναν την προσφορά των 120 εκατομμυρίων ευρώ απ’την Παρί για την απόκτηση του Cristiano, αλλά το όνειρο του Nasser Al-Khelaïfi (πρόεδρος) θα πρέπει να περιμένει. Το επόμενο καλοκαίρι, αν ενδιαφέρεται ακόμα ... Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ και μήνες είχε δημοσιοποιηθεί μια συνάντηση μεταξύ του Sir Alex Ferguson και του παίκτη. Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ονειρεύεται την επιστροφή του Πορτογάλου, παρότι σ’αυτήν την κούρσα,  η Παρί Σεν Ζερμέν έχει το προβάδισμα και πετάει.

Η σχέση του παίκτη με τον Florentino Perez δεν είναι η καλύτερη εδώ και κάποιον καιρό. Ορισμένα γεγονότα έχουν ενοχλήσει τον Cristiano, ενώ στα γραφεία του Santiago Bernabeu έχουν ενοχληθεί από κάποιες ενέργειες του αστέρα. Ο πρόεδρος το’χει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό. Εάν έρθει μια συγκλονιστική προσφορά, δεν θα διστάσει να πουλήσει τη ναυαρχίδα της ομάδας, τα τελευταία χρόνια. Το κόστος της μεταγραφής του έχει βγει με το παραπάνω, έχει ξεπεράσει τα 30 του χρόνια και η πώληση του επιθετικού, θα γεμίσει τα ταμεία. Μια επιχείρηση που δεν θα αποφέρει τόσα πολλά οφέλη εάν καθυστερήσει χρονικά. Κι ο Μπέιλ, ο μεγάλος προστατευόμενος του Φλορεντίνο, θα παραμείνει ως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της ομάδας για τα επόμενα χρόνια ... Αυτό είναι που θέλει ο πρόεδρος.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.