News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Χτύπημα κάτω απ’τη μέση απ’τον Μουρίνιο στον Μπενίτεθ, για τη συμβουλή του Florentino περί δίαιτας

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

«Αν αφοσιώνονταν στην διατροφή του συζύγου της, θα ήταν καλύτερα απ’το να μιλάει για μένα», ήταν η απάντηση του Πορτογάλου  στα σχόλια της γυναίκας του Ράφα για τα "λάθη" για τα οποία μίλησε, την οποία συμβούλεψε


Φώναξε. Το μόνο που χρειάστηκε γι’αυτό, ήταν, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (2-2), να τον ρωτήσει ένας δημοσιογράφος, σχετικά με τις δηλώσεις της γυναίκας του Rafa Benitez. Το κλίμα ήταν τόσο καλό, που έμοιαζε με ένα ατύχημα. Το προκάλεσε η τελευταία ερώτηση, όχι από Ισπανό δημοσιογράφο, στην οποία ο Μου απάντησε στα αγγλικά με τη δικαιολογία ότι στην εν λόγω γλώσσα εκφράζεται καλύτερα, αλλά σε έναν Αμερικανό. Η Montserrat Seara αστειεύτηκε σε μια συνέντευξη με την ourensano εφημερίδα La Región, με το γεγονός ότι ο, πλέον, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης καταλήγει να διαδέχεται στους πάγκους τον Πορτογάλο: «Καθαρίζουμε τα χάλια που αφήνει ο φίλος», είπε.

Ο Μουρίνιο δεν σκέφτηκε την απάντηση, δίνοντας την εντύπωση ότι την είχε προετοιμάσει και την κράτησε για το τέλος, για να’χει ακόμα μεγαλύτερο αντίκτυπο. "Η γυναίκα του Benitez βρίσκεται σε σύγχυση κι αυτό δεν είναι αστείο," είπε αρχίζοντας, για να καταστήσει ξεκάθαρο, ότι όχι μόνο το σχόλιο της Montserrat δεν ήταν κάποιο αστείο, αλλά ήταν πεπεισμένος ότι ήταν μια πλήρως ανεπτυγμένη επίθεση. «Στην Τσέλσι αντικατέστησε τον Di Matteo και στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Αντσελότι. Εκεί που αντικατέστησε εμένα, ήταν στην Ίντερ και σε ένα εξάμηνο γκρέμισε τους πρωταθλητές Ευρώπης», πρόσθεσε ο Πορτογάλος, πριν εξαπολύσει το τελικό χτύπημα: «Αν αφοσιώνονταν στην διατροφή του συζύγου της, θα ήταν καλύτερο απ’το να μιλάει για μένα»

«Εγώ είμαι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, μου αρέσει το ποδόσφαιρο, καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο και μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο», απάντησε απλά ο Μπενίτεθ απ’την Κίνα. Διασταυρώθηκε με τον Μουρίνιο από μακριά κι όπως αναγνώρισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Ράφα ξέρει ότι στις αίθουσες Τύπου, ο Μου είναι ο «γαμημένος άρχοντας», εξ ου και η άρνησή του να εισέλθει στη μάχη σώμα με σώμα. Οι δυο τους συναντήθηκαν στην Πρέμιερσιπ, ο Ισπανός οδηγώντας την Λίβερπουλ κι ο Πορτογάλος την Τσέλσι, στην πρώτη περίοδό του σ’αυτήν. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον ότι η πρώτη σύγκρουση τους ήρθε στον ημιτελικό του Champions League το 2004, όταν οι Κόκκινοι απέκλεισαν τους Μπλε μ’ένα αμφιλεγόμενο γκολ του Luis Garcia.

Αργότερα, σε μια δήλωση στην The Sunday Telegrap ο Μουρίνιο πρόσθεσε περισσότερο λάδι στη φωτιά, διαβεβαιώνοντας ότι ο Μπενίτεθ δεν κέρδισε το Διηπειρωτικό Κύπελλο με την Ίντερ, αφού είχε κερδίσει μόλις δύο παιχνίδια. «Έχω καθοδηγήσει αυτήν την ομάδα σε δεκατρία παιχνίδια, γι 'αυτό είναι δικό μου Διηπειρωτικό Κύπελλο, όχι δικό του», είπε. Κάτι παρόμοιο συνέβη όταν ο Πορτογάλος μείωσε την αξία του Europa League που κέρδισε ο Ράφα με την Τσέλσι, ένας σύλλογος στον οποίο ήταν προσωρινός.


Η Μαδρίτη έχει στερήσει απ’τον Ράφα τον επικεφαλής Τύπου του

Όπως έχει αναφέρει η El Confidencial, ο Ράφα Μπενίτεθ έχει αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον επικεφαλής Τύπου του επιτελείου του, τον δημοσιογράφο Juan Francisco Sanchez, τον οποίο γνώρισε όταν προπονούσε την Extremadura και τον είχε μαζί του στην Αγγλία και στην Ιταλία. Οι λόγοι που δόθηκαν απ’τον σύλλογο, ήταν ότι ήθελαν να αποφύγουν μια άλλη περίπτωση «Eladio Paramés», τον υπεύθυνο Τύπου του Μουρίνιο, ο οποίος προκάλεσε πολλές διαμάχες σε κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό που δεν υπολόγισαν στο λευκό club, ήταν η γυναίκα του Μπενίτεθ, η οποία επίσης πρωταγωνίστησε στην παρουσίαση του Ράφα και προκάλεσε απ’την αρχή χάος, όχι λιγότερο από ό, τι του Μουρίνιο, ο οποίος είναι είδωλο για ένα κομμάτι των madridismo . Ποιος ξέρει, ίσως αν υπήρχε ο Juan Francisco Sanchez, η Montserrat να μην είχε κάνει αυτές τις δηλώσεις ή τουλάχιστον να είχαν αποκατασταθεί εγκαίρως.

Όλο αυτό είναι περίεργο, καθώς η διατροφή του Μπενίτεθ, είναι κάτι που ανησυχεί επίσης τον Florentino Perez, ο οποίος, όπως έχει αναφέρει η As, συμβούλεψε τον νέο προπονητή του, να χάσει βάρος. Σύμφωνα με τον Μουρίνιο, για το υπερβολικό βάρος του Ράφα αυτή που φταίει είναι η σύζυγός του, η οποία δεν προσέχει τη διατροφή του. Το σχόλιο, εκτός από πολύ φαλλοκρατικό, ήταν ένα χτύπημα κάτω απ’τη ζώνη. Συγκεκριμένα σόλο το έντερο.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.