News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο τρίτος σουτέρ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ο James παρουσιάζει καλύτερα ποσοστά στ’απευθείας φάουλ απ’τους Κριστιάνο, Μπέιλ


Το φαλτσαριστό του χτύπημά είναι μια εναλλακτική για τα φάουλ


Όταν ο Κριστιάνο έφτασε στο Μπερναμπέου το 2009, η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε, μεταξύ άλλων, έναν ειδικό σε απευθείας φάουλ. Ο Pellegrini κι ο Μουρίνιο τον είχαν πάντα πρώτο εκτελεστή κι ο Αντσελότι το συνέχισε κατά τη διάρκεια των δύο σεζόν του ως προπονητής. Ακόμη και πριν απ’τη συζήτηση που προέκυψε για το αν θα’πρεπε ο Μπέιλ ν’αναλάβει διάφορα φάουλ, ο Ιταλός προπονητής είπε: «ο Κριστιάνο έχει μεγάλη ποιότητα και θα είναι ο πρώτος. Ο Μπέιλ μπορεί να τα χτυπάει μερικές φορές». Κι αυτό έχει γίνει μέχρι στιγμής. Ο Κριστιάνο  είναι ο πρώτος κι ο Bale η εναλλακτική λύση. Αλλά το γκολ που σκόραρε ο James στην Ίντερ έχει αναζωπυρώσει τη συζήτηση.

Πραγματική εναλλακτική λύση

Το χτύπημα με το εσωτερικό, του Κολομβιανού, στέλνει την μπάλα να περάσει απ’τα πλάγια του τείχους κι όχι από πάνω όπως κάνουν τα ξερά χτυπήματα των CR7 και Gareth Bale. Στη σεζόν 14-15 ο Κριστιάνο χτύπησε 53 φάουλ κι έβαλε 2 γκολ (3,77%).  Ο Bale χτύπησε 16 κι έβαλε 1 γκολ (6,25%) κι ο James σε μόνο 3 προσπάθειες σκόραρε 1 φάουλ ενάντια στην Χετάφε, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος (33,3%).

Ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που είχε το 13-14 ο Bale, με 3 γκολ σε 12 προσπάθειες (25%). Ο James παρουσιάζεται ως μια πραγματική εναλλακτική λύση στ’απευθείας φάουλ, ειδικά εκείνων απ’τα δεξιά. Ο Μπέιλ έχει πάρει πολλές ευκαιρίες και είναι όλο και πιο συνηθισμένο να βλέπουμε τον Ρονάλντο μ’ένα νεύμα να παραχωρεί φάουλ στους συμπαίκτες του. Ο James παρουσίασε την υποψηφιότητα του, με το γκολ του την περασμένη Δευτέρα και θα αποτελεί μια ανησυχία για τους αντίπαλους τερματοφύλακες κατά τη στιγμή της τοποθέτησης του τείχους.

Ο Κριστιάνο θα παραμείνει ο κύριος εκτελεστής. Ήδη έφτασε κοντά σ’ένα γκολ-φάουλ, αλλά η εκπληκτική απόκρουση του τερματοφύλακα της Inter, Χαντάνοβιτς, το απέτρεψε. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο τέλειο φαλτσαριστό του James, ένα εξαιρετικό χτύπημα που γλίστρησε μέσα στα δίχτυα. Ο Μπενίτεθ έχει έναν νέο πιστολέρο στις τάξεις του. Ένα τρίο που προκαλεί κάτι περισσότερο από σεβασμό. Κριστιάνο, Μπέιλ και τώρα ο James. Ο τρίτος σουτέρ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.