News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Σέβομαι τον Van Gaal, αλλά ο Ramos θα μείνει"

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Σίγουρος «100%» ότι ο Sergio δεν θα φύγει



Ο Sergio Ramos δεν πωλείται: Είναι ο αρχηγός και θα μου άρεσε να τον δω μαζί μας στην αρχή της σεζόν, διότι είναι ζωτικής σημασίας και θεμελιώδης. Ως προπονητής θέλω 100% να μείνει εδώ, θα είναι σημαντικό για όλους. Για μένα, θα μείνει 100%. Είναι τόσο ξεκάθαρο, όσο νομίζω ότι είναι και για τον σύλλογο. Ο Sergio είναι παίκτης μας και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να τον δούμε να σκοράρει τόσο σημαντικά γκολ, όσο αυτά που έχει ήδη σκοράρει.

Η απάντηση στον Van Gaal: Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Van Gaal, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο Sergio να μείνει εδώ. Μ’όλο το σεβασμό, ο Sergio θα μείνει μαζί μας.

Οι μεταγραφές: Νομίζω ότι ήδη το έχω πει, ότι έχω μια καλή ομάδα κι ένα καλό ρόστερ, η αγορά είναι πάντα ανοιχτή ανάλογα με την περίπτωση. Δουλεύουμε με αυτούς που έχουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να βελτιώνουμε μια ομάδα που ήδη είναι πολύ καλή.

Η περίπτωση του De Gea: Δεν είναι παίκτης μας, δεν έχω τίποτα να πω.

Ο Κριστιάνο είναι ήδη ο καλύτερος: Έχοντας ήδη δουλέψει μαζί του, είδα πόσο ανταγωνιστικός είναι και πόση ποιότητα έχει κι ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Μακάρι να είχαμε την ίδια επιθυμία μ’αυτόν, για την νίκη. Μπορείτε να δείτε στην προπόνηση, την ποιότητα και τη δέσμευση που έχει ... και είμαι ευχαριστημένος. Μιλάω σε όλους τους παίκτες πολύ, όπως και στον Κριστιάνο. Ο διάλογος είναι κάτι φυσιολογικό, μιλάμε για ποδόσφαιρο κι άλλα πράγματα. Θυμωμένος; Όχι, ο ανταγωνισμός, είναι μια αρετή, δεν είναι ελάττωμα. Λέγεται ότι, είναι έτσι κι έτσι, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει τίποτα.

To μήνυμα της αλλαγής του CR7: Η πρώτη μου δήλωση έγινε γιατί πάντα προσπαθώ να προωθήσω τους παίκτες που έχω κι αυτή ήταν δική μου ιδέα. Στη συνέχεια, όταν δείτε τη δουλειά του Κριστιάνο, θα δείτε γιατί είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

Ο νέος ρόλος του Modric: Δεν θέλω να αλλάξω πολλά στον Λούκα, ο οποίος παίζει όπως ο ίδιος ξέρει. Απλά να του δώσω την ελευθερία σε επίθεση και άμυνα, καθώς είναι έξυπνος και βοηθά την ομάδα να επιτύχει την ισορροπία για την οποία μιλούν όλοι. Θα προσπαθήσω να ενισχύσω τις ιδιότητες που έχει.

Η 11άδα απέναντι στην Σίτι: Έχω μια ιδέα που θέλω να καταστήσω σαφή, ότι αυτή είναι η προετοιμασία κι ότι θα χρησιμοποιήσω μια ομάδα αρκετά καλή για να κερδίσει, αν μπορεί, αλλά με την ιδέα να προετοιμάσω περαιτέρω την ομάδα για τους επίσημους αγώνες. Η ομάδα θα είναι καλή, βέβαια, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι απ’αυτήν την 11άδα, θα είναι βασικοί στο πρωτάθλημα πέντε, έξι, επτά ή περισσότεροι, γιατί, επαναλαμβάνω, είμαστε στην προετοιμασία.

Το ντεμπούτο του Casilla: Δεν μ’απασχολεί, ο Casilla τα πάει καλά, είναι νεόφερτος στ’αποδυτήρια και χρειάζεται λίγες ημέρες.

Η επανασύνδεση με τον Sterling: Τον απέκτησα όταν ήταν παιδί, τον είδα τις προάλλες και του εύχομαι τα καλύτερα, αλλά πρέπει να επικεντρωθώ στους παίκτες μου. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, αλλά δεν συνηθίζω να μιλάω για παίκτες.

Η φυσική κατάσταση της ομάδας: Είναι καλή, συνεχίζει να δουλεύει αρκετά και η αύξηση της έντασης αυτήν την περίοδο είναι φυσιολογική. Στη συνέχεια θα ελέγξουμε την ένταση για να φτάσουμε φρέσκοι στους αγώνες.


Ο απολογισμός της περιοδείας: Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να κάνουμε και κάποιους συμβιβασμούς, καθώς είναι μέρος των μπίζνες. Πρέπει να προωθήσουμε τον σύλλογο.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.