News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η τέλεια αλλαγή του Κριστιάνο

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ο Cheryshev αρέσει πολύ στον προπονητή


Ο Μπενίτεθ είναι ενθουσιασμένος με την καθημερινή δουλειά του και την ευελιξία του

Η Βιγιαρεάλ θα ήταν πρόθυμη να τον αποκτήσει και ακούγεται για ξένες ομάδες, όπως τη Λίβερπουλ

Ο Rafa Benitez έχει τώρα 27 παίκτες, ενώ αναμένεται και η άφιξη του James και θα πρέπει να καταλήξει σε 23, περιμένοντας τον De Gea, αν έρθει, έναν αριστερό μπακ κι έναν ακόμα επιθετικό, αν χρειαστεί. Αυτό θα προκαλέσει την έξοδο ενός ποδοσφαιριστή, πέρα απ’τον Lucas Silva, ο οποίος θα φύγει δανεικός.

Ο Ράφα είναι ξεκάθαρος ότι η αριστερή πλευρά είναι του Κριστιάνο και, για την ώρα και του Cheryshev. Ο Ρώσος έφτασε στην ομάδα με αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον του, επειδή ήταν σαφές ότι στη Μαδρίτη δεν θα παίξει, αλλά ο Μπενίτεθ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος μαζί του και δεν έχουν εμφανιστεί εναλλακτικές στην αριστερή πλευρά για τον CR7.

Οι προτάσεις δεν λείπουν για τον Ρώσο. Η Βιγιαρεάλ θα ήταν πρόθυμη να τον αποκτήσει κι ακούγεται για ξένες ομάδες, όπως τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί κι ο Rafa δεν θα τον αφήσει να φύγει, αν δεν μπορέσει να βρει αντικαταστατή για εκείνη την πλευρά, στο 4-2-3-1 του.

Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει μόνο αν ο σύλλογος βγει στην αγορά. Ο Μπενίτεθ έχει παραδεχθεί ότι ψάχνουν σ’αυτήν, αλλά δεν θα φέρουν κανέναν που δεν θα βελτιώνει το υπάρχον ρόστερ. Επιπλέον, φαίνεται ότι δεν ψάχνουν να τον πουλήσουν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.