News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Van Gaal επέλεξε τον Keylor Navas κι ο Florentino ζητά 100 εκατομμύρια για τον Sergio Ramos

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο Ολλανδός προπονητής ήθελε να αποκτήσει τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα πριν από ένα χρόνο, αλλά τον απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα οι δρόμοι των δύο ομάδων διασταυρώνονται και πάλι με τον David de Gea και τον Sergio Ramos.


Όταν ο Louis van Gaal πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήθελε για τερματοφύλακα τον David De Gea. Ο Ολλανδός προπονητής ζήτησε την απόκτηση του Keylor Navas (τον οποίο αντιμετώπισε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία), ο οποίος είχε αρκετές προτάσεις και τελικά κατέληξε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο De Gea είχε μάθει ότι ο Van Gaal δεν τον πίστευε και η σχέση τους ξεκίνησε λάθος. Εκείνη την εποχή, ο Ισπανός τερματοφύλακας, επρόκειτο να υπογράψει ένα βελτιωμένο συμβόλαιο, αλλά μαθαίνοντας ότι ο τεχνικός δεν τον έβλεπε ως βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, αποφάσισε να μην υπογράψει την ανανέωση.

Ο De Gea έγινε ο καλύτερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ο Van Gaal, ο οποίος έφερε τον Victor Valdes, για να τον κάνει βασικό όταν ανακάμψει από τον τραυματισμό του, κατάλαβε ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας θα άφηνε εποχή στη Γιουνάιτεντ. Η αγγλική ομάδα προσπάθησε και πάλι να τον ανανεώσει, προσφέροντας ένα συμβόλαιο με ακαταμάχητες οικονομικές συνθήκες. Αλλά ο De Gea είχε ήδη αποφασίσει να επιστρέψει στην Ισπανία και να υπογράψει στη Μαδρίτη, είτε αυτό το καλοκαίρι, είτε τον Ιούλιο του 2016, όταν λήγει το συμβόλαιό του.

Το πείσμα του Van Gaal δεν είναι κάποιος αστικός μύθος και, προς το παρόν, δεν επιτρέπει στον De Gea να πάει στην Μαδρίτη. Η Γιουνάιτεντ, αντιμετώπισε την αυστηρότητα της Μαδρίτης την περασμένη σεζόν, στις διαπραγματεύσεις για τον Ντι Μαρία και το ίδιο κάνει τώρα, απ’το πρώτο λεπτό των συνομιλιών για τον De Gea. Η Μάντσεστερ ήθελε κάποιον απ’τους Κριστιάνο, Μπέιλ, Μπενζεμά. Η Μαδρίτη ήταν κατηγορηματική: δεν πωλούνται. Την ίδια απάντηση έλαβε απ’την Μάντσεστερ για τον De Gea: Δεν πωλείται.

Και τώρα η Μάντσεστερ είναι αποφασισμένη για τον Sergio Ramos. Και η Μαδρίτη δεν είπε ότι δεν τον πουλάει. Αντιθέτως, έχει θέσει μια τιμή: 100.000.000 €. Το ποσό αυτό το αποκάλυψε ο Florentino, τις τελευταίες εβδομάδες, σε συζητήσεις και μίτινγκς. Σε αυτές τις συζητήσεις, ενώ ο Κριστιάνο υπολογίζεται για το 9 κι ο Μπέιλ στ’αριστερά (Ωχ, Ράφα Μπενίτεθ!), την ίδια στιγμή για τον Sergio Ramos, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θυμήθηκε όλες τις αποτυχίες που είχε στην άμυνα ο Σεβιγιάνος την περασμένη σεζόν, σα να τον δίκαζε, δείχνοντας την άποψη του γι’αυτόν και τη χαμηλή εκτίμηση που του έχει (θυμηθείτε τις φράσεις που έχει πει για τον Ίκερ Κασίγιας τα τελευταία 15 χρόνια).

Ο Sergio Ramos αποφάσισε να αποχωρήσει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή μισεί τον Florentino Perez και ξέρει ότι αν μείνει πρόκειται να περάσει ότι κι ο Κασίγιας. Ο εναγκαλισμός μεταξύ του Sergio και του Florentino την περασμένη Πέμπτη, άφησε αμφιβολίες για το αν έχουν συμφιλιωθεί. Κι αυτό δεν έχει συμβεί. Ο Ramos θέλει να φύγει και περιμένει αυτό να’χει συμβεί μέχρι τις 31 Αυγούστου. Η Μαδρίτη ζήτησε 100 εκατομμύρια € απ’την United και η ομάδα του Μάντσεστερ ελπίζει να μειώσει το ποσό αυτό για να δει τον Ramos στο Old Trafford.

Προς το παρόν, η διαπραγμάτευση περνάει στο φρεσκάρισμα της μνήμης του Louis van Gaal, σε μια προσπάθεια υπενθύμισης ότι πριν από ένα χρόνο ήθελε τον Keylor Navas κι έτσι προσφέρεται ως αντάλλαγμα. Ο Ολλανδός προπονητής δεν άφηνε περιθώρια την περασμένη εβδομάδα και δεν ήταν διατεθειμένος να πουλήσει τον De Gea. Η Μαδρίτη ελπίζει να βγει σύντομα απ’το αδιέξοδο και να τον αποκτήσει. Η Γιουνάιτεντ προτίθεται να κάνει το ίδιο με τον Sergio Ramos. Εάν δεν πουλήσει τον De Gea, ο Ισπανός τερματοφύλακας θα περιμένει ένα χρόνο και θα φύγει ελεύθερος. Κι αν η Μαδρίτη δεν πουλήσει τον Ramos, ο Σεβιγιάνος είναι έτοιμος να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο του 2017, ώστε να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, αλλά ο Sergio πιέζει να τον πουλήσουν. De Gea, Ράμος, Ράμος, De Gea ... Φαίνεται να είναι το δράμα του καλοκαιριού, με έναν δευτερεύων που εμφανίζεται τώρα για να υπενθυμίσει στον Van Gaal ότι τον ήθελε: τον Keylor Navas.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.