News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Ο Κρόνος καταβρόχισε τα παιδιά του κι ο Florentino καταβροχθίζει τα σύμβολα της Ρεάλ Μαδρίτης»

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο πρόεδρος του Asociación por los Valores del Madridismo είπε ότι «υπήρξαν οδηγίες απ’το τμήμα επικοινωνίας του συλλόγου, για να αποδοκιμαστεί ο Κασίγιας και να οργανωθεί μια τηλεκατευθυνόμενη εκστρατεία εναντίον του».


«Ο Κρόνος καταβρόχθισε τα παιδιά του κι ο Florentino καταβροχθίζει τα σύμβολα της Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε στην El Confidencial ο Carlos Mendoza, ο πρόεδρος του Asociación por los Valores del Madridismo, καθώς η αποχώρηση του τερματοφύλακα και αρχηγού του συλλόγου δεν του άρεσε καθόλου κι ακόμη περισσότερο δεν του άρεσε το παρασκήνιο της. "Υπήρξαν οδηγίες που προέρχονταν απ’το τμήμα επικοινωνίας του συλλόγου, που ελέγχει τα κοινωνικά δίκτυα και μέρος των κερκίδων στο Μπερναμπέου,  για να αποδοκιμαστεί ο Κασίγιας και να οργανωθεί μια τηλεκατευθυνόμενη εκστρατεία εναντίον του " κατηγορεί ο Mendoza, προσθέτοντας ότι «Αισθάνομαι πολύ λυπημένος και υποκριτής εκ μέρους του Florentino, καθώς αυτούς που έβαλε να αποδοκιμάζουν τον Ίκερ, οδηγώντας τον στην απελπισία, αυτοί οι ίδιοι θα πάνε τώρα να τον αποχαιρετίσουν στο αφιέρωμα. Το πρόβλημα του Florentino είναι ότι δεν επιτρέπει σε κανένα να γίνει πρωταγωνιστής. Είτε παίκτες, είτε προπονητές ή άλλα άτομα που συνδέονται με τον σύλλογο, όλα καταλήγουν να συνθλιβούν απ’αυτόν».

Ο Valores del Madridismo, που δημιουργήθηκε το 2010 με πρωτοβουλία του Carlos Mendoza, αποτελείται από μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης και, όπως σημειώνεται στην επιστολή του, «είναι να για διατηρήσει και να προωθήσει τις ιστορικές αξίες του συλλόγου, οι οποίες τον έκαναν μεγάλο». "Το χειρότερο πράγμα είναι πόσο άσχημα διαχειρίστηκε την έξοδο του. Έχει ταπεινώσει τον Iker. Άλλο πράγμα είναι να βρίσκεσαι στην δύση της καριέρας σου και το επίπεδο σου να μην είναι τόσο εξαιρετικό και άλλο αυτά που λέγονται με πρόθεση να τον πιέσουν να εγκαταλείψει. Αυτή η εκστρατεία, είναι εύκολο να γνωρίζουμε από πού προέρχεται ", επιμένει ο Mendoza, ο οποίος επανεξελέγη πρόεδρος πριν από μερικές μέρες για τρία έτη, το πολύ, όπως προβλέπεται απ’το καταστατικό.

Έλλειψη σαφούς πολιτικής στις ανανεώσεις

Αν και κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο Κασίγιας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, ο Πρόεδρος Αξιών των Madridismo κατηγορεί την Ρεάλ Μαδρίτης ότι «στερείται μιας πολιτικής στις ανανεώσεις. Πριν, όταν ένας παίκτης γίνονταν 30, ανανέωνε με μονοετή συμβόλαια. Τώρα δεν υπάρχει αυτό το κριτήριο, έτσι ώστε ο Ίκερ να μην είχε ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο κι όλα θα ήταν πιο εύκολα», δήλωσε ο Mendoza.

Μέσα στις Valores del Madridismo, υπάρχει επίσης μια έντονη συζήτηση σχετικά με τη συνέχιση του Κασίγιας. "Ο Iker αξίζει μια ανακοίνωση του Valores del Madridismo. Ανεξάρτητα από τα αθλητικά κριτήρια του καθενός, είναι ένας θρύλος του συλλόγου μας, ένα προϊόν της ακαδημίας κι ο αρχηγός", δήλωσε ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου. «Εγώ απλώς επέκρινα την έλλειψη σεβασμού για τον Iker από έναν τομέα που τώρα, με υπόδειξη του Florentino, έχει δώσει πολύ αξία στα κοινωνικά δίκτυα. Και είμαι ο πρώτος που αναγνωρίζει ότι δεν είναι καλός και θα έπρεπε να έχει αντικατασταθεί" λέει κάποιος άλλος.

«Το συμβόλαιο του Ίκερ το υπέγραψε ένας κύριος για να εξασφαλίσει τη διαμονή του, επειδή ήταν ένα σύμβολο του συλλόγου εκείνη την εποχή. Είναι λογικό να θέλει να εκπληρώσει το συμβόλαιό του. Αυτό σημαίνει ότι είναι τσιγκούνης; Ποιος κάνει αυτές τις καταγγελίες; Μέχρι τον τελικό της Λισαβόνας, ο Ίκερ δεν ήταν βασικός, αλλά αμφισβητούν τον Madridismo του και συμπεριφέρονται καλύτερα σ’άλλους και βλέπουμε ήδη πως τα πάνε. Ο Ίκερ φεύγει γιατί ο Florentino δεν τον θέλει και έχει χειραγωγήσει το κοινό που δεν τον σέβεται». "Ο Ίκερ είναι μεταξύ των πέντε πιο σημαντικών παικτών στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τον Di Stefano, τον Ραούλ, τον Κριστιάνο και τον Puskas", είναι το συμπέρασμα στο οποίο φτάνουν. Μετά, βλέποντας πως έφυγε ο Ραούλ κι ο Κασίγιας, το ερώτημα είναι τι θα συμβεί με τον Κριστιάνο ...


Florentino, «ο πρωταγωνιστής αυτής της ανοησίας»

«Πόσο πληρώσαμε τον Ντιέγκο Λόπεζ για να λύσει το συμβόλαιο του; Πόσο τον Κασίγιας; Πόσο αποκτήθηκε ο Keylor Navas; Κι όλο αυτό δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς θα αποκτηθεί ο De Gea. Στον τρόπο διαχείρισης του τέρματος, αξίζουν μετάλλια », δήλωσε ένα άλλο στέλεχος του Carlos Mendoza, προσθέτοντας ότι« όλα αυτά τα πληρώνουμε εμείς, τα μέλη. Πρόκειται για χρήματα της Ρεάλ Μαδρίτης κι όχι του Florentino Perez, του πρωταγωνιστή αυτής της ανοησίας». Αυτό που είναι επίσης σαφές, λέει ο πρόεδρος του Asociación por los Valores del Madridismo, είναι ότι «με τον Ίκερ να εξαναγκάζεται σε αποχώρηση απ’τον σύλλογο κι αν πραγματοποιηθεί και η πώληση του Sergio Ramos, είναι περιττό να πούμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθεί χωρίς τους δύο παίκτες, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν καλύτερα τις αξίες, τον πολιτισμό και την ιστορία του συλλόγου».

«Το να φοράνε αυτήν την φανέλα, πρέπει να είναι ένα όνειρο και μια επιθυμία για τους παίκτες μας», δήλωσε ο Florentino Perez την περασμένη Πέμπτη κατά την παρουσίαση του Danilo. «Το να γίνεις μέρος αυτού του κλαμπ είναι ένα προνόμιο. Θέλουμε τους καλύτερους παίκτες, οι οποίοι φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία. Έρχεται ένας άνθρωπος που ήθελαν να αποκτήσουν οι μεγάλοι της Ευρώπης. Φυσικά, ήθελε να είναι μέρος αυτής της ομάδας και γι’αυτό είναι εδώ», πρόσθεσε ο πρόεδρος, ο οποίος στη συνέχεια έδιωξε τον Κασίγιας. «Στην Ρεάλ Μαδρίτης νιώθω πολύ εκτιμώμενος», δήλωσε ο Βραζιλιάνος. Δηλαδή, ακριβώς το αντίθετο από ό, τι έχει συμβεί με τον Ίκερ, τον οποίο ο Perez δεν ήθελε να μείνει στο κλαμπ της ζωής του. Του Κασίγιας και όχι του Perez, γιατί αν και πιστεύεται ότι είναι η Μαδρίτη, στην πραγματικότητα είναι η ACS.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.