News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το τρίο του Ράφα

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ο Μπενίτεθ είναι ευχαριστημένος με τους τρεις παίκτες


Η άφιξη του James θα αυξήσει τον ανταγωνισμό στη θέση που παίζει ο Isco


Η μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης έχει το δικό της όνομα. Αποτελείται απ’τους Kroos, Modric και Isco. Έχοντας τεστάρει τους τρεις τους, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Παρασκευή, ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα. Το τρίο του κέντρο δίνει νέα πνοή στη Ρεάλ Μαδρίτης και η απόδοση της ομάδας είναι πολύ καλή.

Ο Isco δεν ξεκίνησε βασικός στο ματς με την Ρόμα, αλλά κέρδισε μια θέση στο αρχικό line-up εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Ο μέσος είχε ένα μεγάλο παιχνίδι κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο παρέχοντας δύο ασίστ, βοηθώντας τους Pepe και Cheryshev να σκοράρουν. Η απόδοσή του στη δεξιά πτέρυγα και στον άξονα ενθουσίασε τον προπονητή του, ο οποίος έχει μεγάλες ελπίδες για τον νεαρό.

Ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει τους Toni Kroos, Luka Modric και Isco Alarcón να’ναι οι playmakers του και ν’ανοίγουν το δρόμο για το άλλο διάσημο τρίο, δηλαδή το BBC. Λίγες ομάδες έχουν τέτοια ποιότητα στη διάθεσή τους, τρία δημιουργικά ταλέντα που έχουν ό, τι χρειάζεται για να θριαμβεύσουν στη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη σεζόν.

Ο Isco είναι μια βασική παράμετρος αυτή τη στιγμή, αλλά η επιστροφή του James στην ομάδα, θα μπορούσε να δώσει στον Μπενίτεθ περισσότερη τροφή για σκέψη για τη μεσαία γραμμή. Ο Κολομβιανός επανεντάχθηκε στις προπονήσεις της ομάδας σήμερα κι ο προπονητής του, περίμενε αυτήν την στιγμή σαν τρελός. Ο James θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα δύσκολα για τον Isco, αλλά θα δώσει στον Μπενίτεθ περισσότερες επιλογές και θα βοηθήσει στην βελτίωση του παιχνιδιού της ομάδας.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.