News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James προπονήθηκε, ο Μπενζεμά κι ο Modric είναι αμφίβολοι κι ο Illarra εκτός

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Η Μαδρίτη προπονήθηκε εν όψει του φιλικού με την Ίντερ


Η Ρεάλ Μαδρίτης προπονήθηκε στο στάδιο Tianhe Guangzhou, εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Ίντερ, σε φιλική αναμέτρηση. Η υγρασία και η ζέστη ανάγκασε τον Rafa Benitez να σηκώσει το πόδι απ’το γκάζι κατά την πρώτη προπόνηση, την οποία παρακολούθησαν περίπου 200 οπαδοί. Ήταν στη Μελβούρνη, όπου ο προπονητής έκανε την καλή δουλειά και φόρτισε τις μπαταρίες. Οι «Los Blancos» θα δώσουν δύο παιχνίδια, το ένα αύριο και το άλλο την Πέμπτη, εναντίον της Μίλαν, κι ο Ράφα Μπενίτεθ ξέρει ότι δεν θα έχουν αρκετό χρόνο για απαιτητικές προπονήσεις.

Ο Μπενζεμά κι ο Modric προπονήθηκαν ατομικά, χθες. Και οι δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από χτυπήματα και είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με την Ίντερ. Η επιστροφή του James ήταν η μεγάλη είδηση ​​της ημέρας. Ο Κολομβιανός προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό τον Μπενίτεθ, αλλά φαίνεται απίθανο να’ναι διαθέσιμος γι’αύριο. Μόλις έφτασε στην Κίνα, μετά τις διακοπές του και η φυσική του κατάσταση θα τσεκαριστεί σήμερα. Ο Illarra έμεινε εκτός, με μυϊκό πρόβλημα και θα χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της περιοδείας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε κανονικά κάτω απ’το άγρυπνο μάτι του Florentino Pérez. Ο πρόεδρος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να χαιρετήσει μερικούς απ’τους παίκτες του, αν κι ο Sergio Ramos δεν ήταν ανάμεσά τους. Ο αμυντικός είχε κατευθυνθεί προς τις κερκίδες, όπου πέταξε μπάλες ποδοσφαίρου και φανέλες, στους Κινέζους φιλάθλους που συγκεντρώθηκαν εκεί.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.