News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Federico Valverde έκανε ντεμπούτο με την Peñarol

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Η πέρλα της Ρεάλ Μαδρίτης


Ο Federico Valverde είναι ένας απ’τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της Ουρουγουάης, σε σημείο που η Ρεάλ Μαδρίτης γούρλωσε τα μάτια της και σύντομα πλήρωσε για να τον αποκτήσει. Αλλά εν τω μεταξύ, μέχρι να ενηλικιωθεί, θα τον απολαμβάνει η Πενιαρόλ. Την Πέμπτη το βράδυ ήρθε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, όταν ο Pablo Javier Bengoechea τον έβαλε στο 3-1, με το οποίο η Peñarol κέρδισε την Cruzeiro de Rio Grande.

Η διεθνής συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην πόλη Estadio Atilio Paiva Olivera της πόλης Rivera, στην Ουρουγουάη στα σύνορα με τη Βραζιλία. Η γενέτειρα του προπονητή των ανθρακωρύχων είδε το ντεμπούτο του ‘Pájaro’ Valverde, ο οποίος μόλις στα 17 έγινε μέλος της πρώτης ομάδας. "Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, το αφιερώνω στην οικογένειά μου που ήταν πάντα μαζί μου. Ήρθε πολύ γρήγορα ", δήλωσε ο ανερχόμενος νέος που έκανε το ντεμπούτο με το νούμερο 16 κι έχει εξασφαλίσει το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο επιτελικός μέσος της Πενιαρόλ παρουσιάστηκε με τους συμπαίκτες του, μετά από μια περιοδεία στις Η.Π.Α. κι ενσωματώθηκε στη εθνική Ουρουγουάης Κ 18. Στόχος όλων των μέσων ενημέρωσης που κάλυψαν τον πρώτο φιλικό αγώνα της περιοδείας που κάνει η Πενιαρόλ σε ακριτικές πόλεις της Ουρουγουάης -η επόμενη θα’ναι η Paysandú, στα σύνορα με την Αργεντινή-, ο Valverde ήταν ευγνώμων στην οικογένειά του, την ομάδα και τον προπονητή Bengoechea που του’δωσε τα πρώτα λεπτά του στην 1η Κατηγορία. "Προσπάθησα να παίξω σε υψηλό επίπεδο," είπε στο ακροατήριο της Peñarol στο 1010 AM ραδιόφωνο.

Ο Valverde ήταν στη Μαδρίτη, όπου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο ίδρυμα των merengues, ήταν μέρος της εθνικής Ουρουγουάης Κ 17 , κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής με την Πενιαρόλ στα τμήματα της ακαδημίας, προπονήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2015, με την πρώτη ομάδα και τώρα πήρε τα πρώτα λεπτά του στην 1η Κατηγορία. Όλα αυτά μόλις στα 17 του, ένα χρόνο πριν εκπληρώσει το ευρωπαϊκό όνειρο του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.