News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η διάσωση του Ράμος

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ο Florentino Pérez θέλει την παραμονή του αρχηγού


Παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ξεχάσει τον De Gea, τώρα έχει να διαχειριστεί μια πιο καυτή πατάτα.

Ο Florentino Pérez είναι ήδη στην Κίνα. Έφτασε στο ξενοδοχείο, πριν την ομάδα, η οποία ήρθε απ’τη Μελβούρνη. Πριν επικεντρωθεί στην απόκτηση του τερματοφύλακα της United, θα επικεντρωθεί στην τακτοποίηση του προβλήματος με τον Sergio Ramos.

Η παρουσία του προέδρου σε αυτό το σημείο της περιοδείας της Ρεάλ είναι πολύ σημαντική. Ο Florentino Pérez είναι το μόνο πρόσωπο στην ομάδα που μπορεί να καθίσει να μιλήσει με τον Σεβιγιάνο και να τον πείσει ότι το Bernabéu είναι το σπίτι του, ότι αυτός είναι ο αρχηγός της ομάδας κι ότι η Ρεάλ θα μείνει ανάπηρη, αν φύγει.

Εν τω μεταξύ, ο Sergio Ramos βρίσκεται στην έξοδο. Ο αμυντικός έχει πάρει απόφαση ν’αναζητήσει νέο προορισμό , πολύ αναστατωμένος με τις ανοησίες του συλλόγου εναντίον του, τις τελευταίες εβδομάδες. Μια απ’αυτές, είναι η αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των αποδυτηρίων, χωρίς πρώτα να ζητήσει την έγκρισή του. Ο αρχηγός αισθάνεται παραγκωνισμένος και προσβεβλημένος και δεν θέλει να λερώσει τα θαυμάσια δέκα χρόνια, που έχει περάσει με τους «Los Blancos», με ένα τέλος παρόμοιο μ’αυτό που υπέφερε ο φίλος του Κασίγιας.

Ωστόσο, ο Florentino θέλει να εκμεταλλευτεί τα αισθήματα της συντροφικότητας, που υπάρχουν σε μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι συνήθως, όταν οι «Los Blancos» είναι σε περιοδεία και να μιλήσει με τον παίκτη. Ο στόχος είναι να πείσει τον Ramos να ξεχάσει τη United και να δηλώσει δημόσια την αγάπη του για την Ρεάλ. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση του προέδρου, μια απ’τις μεγαλύτερες που αντιμετώπισε ποτέ, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια δήλωση θα κάνει τους «κόκκινους διάβολους» να τρέχουν. Ίσως να βοηθήσει ακόμα και την υπόθεση του De Gea. Αν ο Van Gaal το παίζει σκληρός με τον τερματοφύλακα, είναι επειδή ξέρει ότι ο Ramos σκέφτεται πολύ σοβαρά να παίξει στο Old Trafford.

Χθες, έγινε η πρώτη δημόσια προσέγγιση μεταξύ του Florentino και του Ράμος, στην παρουσίαση της συμφωνίας με την Alibaba, στο ξενοδοχείο W της ομάδας στη Guangzhou . Αυτός ο πρώτος χαιρετισμός μεταξύ τους έγινε με κρύα χαμόγελα. Έτσι, μπορεί κανείς να συνοψίσει την πρώτη δημόσια προσέγγιση μεταξύ του Florentino Perez και του Sergio Ramos.

Ο αρχηγός είχε σοβαρή έκφραση και έκανε χειραψία με τον Πρόεδρο. Μόλις πήρε θέση για την επίσημη φωτογραφία μαζί με τους άλλους τρεις αρχηγούς, Μαρσέλο, Πέπε και Κριστιάνο, ο πρόεδρος χαμογέλασε προς τον Sergio και ήταν πιο προσεκτικός.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.