News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Καταραμένο διαβατήριο

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Με τους James, Danilo, Casemiro, δεν υπάρχει άλλη θέση


Ο Lucas Silva βιώνει την πρώτη του προετοιμασία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αθλητικό επίπεδο, τα πράγματα πάνε καλά για τον παίκτη. Ο Ράφα Μπενίτεθ τον συνεχάρη για το μεγάλο παιχνίδι εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, στο οποίο ο μέσος μπήκε για να παίξει τα τελευταία 25 λεπτά.

Ο Βραζιλιάνος εργάζεται σκληρά προσπαθώντας να πείσει τον προπονητή του, πως αξίζει να μείνει. Ο Lucas δεν τα παρατάει. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια των διακοπών, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει η Marca, έκανε μια προετοιμασία τριών εβδομάδων μόνος του για να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την περιοδεία.

Το προφίλ που θέλει ο Μπενίτεθ.

Το γεγονός ότι είναι ένας μέσος με μεγάλη επίγνωση της θέσης λειτουργεί υπέρ του, καθώς αυτό ακριβώς είναι που ψάχνει ο Rafa Benitez. Τώρα, το 16 των λευκών σκέφτεται μόνο προπόνηση με την προπόνηση και παιχνίδι με το παιχνίδι, αποφασισμένος να αποδείξει ότι έχει θέση σ’αυτήν την ομάδα. Επιπλέον, η θέση στην οποία παίζει ως μέσος, ταιριάζει απόλυτα στο σύστημα του Ράφα Μπενίτεθ, τ’οποίο δοκιμάζει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Στην Real διαβεβαίωσαν τον παίκτη ότι είναι ευχαριστημένοι μαζί του, αλλά μιας κι ο ίδιος έχει μόνο βραζιλιάνικο διαβατήριο, φαίνεται πως όσο καλά κι αν παίξει, θα πρέπει να φύγει. Η ομάδα μπορεί να έχει μόνο τρεις παίκτες εκτός ΕΕ και οι θέσεις αυτές καταλαμβάνονται απ’τους συμπατριώτες του, Ντανίλο και Casemiro και τον Κολομβιανό James Rodríguez.

Παρά το πρόβλημα αυτό, η Ρεάλ βλέπει έναν παίκτη πολλά υποσχόμενο στον Silva, πράγμα που σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ψάξει να τον πουλήσει, παρά μόνο να τον στείλει σ’άλλο σύλλογο δανεικό. Δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον 22χρονο να πάει και να κάνει σπουδαία πράγματα αλλού. Υπάρχουν λίγες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Αλλά ο Lucas θέλει να σκέφτεται μόνο λευκά.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.