News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Sergio Ramos κι ο Florentino τείνουν τα χέρια

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η ανανέωση με την Μαδρίτη, σχεδόν έτοιμη

Ο πρόεδρος, ο José Ángel, ο Sergio κι ο René ήρθαν κοντά στην Guangzhou

Ο παίκτης κάλεσε τον René να ταξιδέψει στην Κίνα για να ξεμπλοκάρει η υπόθεση

Οι εξηγήσεις απ’τον Florentino στον Sergio, έγιναν δεκτές: συνέχιση των διαπραγματεύσεων


Ο Sergio Ramos είναι πιο κοντά στο να μείνει στη Ρεάλ απ’την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Την Κυριακή στην Guangzhou, η συνάντηση που όλοι περίμεναν, τελικά έγινε. Οι βασικές λεπτομέρειες του νέου και βελτιωμένου συμβολαίου του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να διευθετήθηκαν και βρίσκονται πολύ κοντά στην υπογραφή της συμφωνίας. Στροφή 180 μοιρών.

Υπήρχαν τέσσερις άνδρες παρόντες στη συνάντηση μεταξύ του παίκτη και της ομάδας. Εκ μέρους της Ρεάλ, ήταν ο Florentino Perez κι ο διευθυντής του club Jose Ángel Sánchez. Ο Sergio Ramos έφτασε με τον παράγοντα κι αδελφό του René, στο πλευρό του. Ο Sergio ζήτησε απ’τον René να ταξιδέψει στην Guangzhou για να προσπαθήσει να ξεπεραστεί το αδιέξοδο. Η παρουσία του René στην Κίνα ήταν το κλειδί για να τακτοποιηθούν τα πράγματα κι ένα θετικό σημάδι ότι ο παίκτης ήταν προετοιμασμένος, τουλάχιστον, να κάτσει και ν’ακούσει τι είχε να του πει ο σύλλογος.

Οι συνομιλίες δεν κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, αλλά τώρα υπάρχει μια γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των δύο μερών, με τον αέρα, να’χει καθαρίσει σημαντικά. Ο Ramos έκανε σαφές πόσο θυμωμένος ήταν μ’όλες τις πληροφορίες που διέρρευσαν και τις φήμες που προέρχονταν απ’την ομάδα, σχετικά με τον παίκτη και τον αδελφό του. Ειδικά ο Ράμος ήταν αναστατωμένος με τα σκάγια του συλλόγου και τόσο ο JAS όσο κι ο Florentino εξέφρασαν τη λύπη τους γι’όλα αυτά που είχαν συμβεί.

Ένας madridista

Ο Ράμος τόνισε επίσης αυτό που έχει ήδη πει στα τέλη Ιουνίου στις επαφές του με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, ότι η παραμονή του δεν ήταν εξαρτημένη σε οικονομικό ζήτημα, ότι ποτέ δεν ζήτησε απ’την  ομάδα ένα συγκεκριμένο μισθό, αλλά να αισθάνεται εκτιμώμενος παντού και πάντα. Ομοίως τόνισε τον madridismo του και την επιθυμία του να αποσυρθεί στην Ρεάλ κι ότι δεν ήταν διατεθειμένος να υποστεί μια συνεχή φθορά σαν αυτή που υπέμεινε ο Κασίγιας πρόσφατα.

Υπήρξε κατανόηση μεταξύ όλων, ήταν έτοιμοι να γυρίσουν σελίδα και να αρχίσουν να γράφουν την επόμενη, του νέου αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ιδέα είναι να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις-ή καλύτερα να τις ξαναρχίσουν- μετά την επιστροφή απ’την περιοδεία. Ωστόσο, με τον René στην Κίνα, μπορεί να υπάρξουν περαιτέρω συνομιλίες για την προετοιμασία της μεγάλης τελικής συνάντησης στο Μπερναμπέου. Είτε συμβούν είτε όχι, το σημαντικό πράγμα για όλους τους ενδιαφερομένους είναι ότι, όλα τα τσεκούρια, προς το παρόν τουλάχιστον, φαίνεται να έχουν θαφτεί.


Ο μισθός

Ο νέος μισθός του Ramos θα είναι το κλειδί για την ανανέωση, αν και λόγω του πνεύματος που φαίνεται να επικράτησε στη χθεσινή συνάντηση, όλα τα μέρη θα μπορούσαν να βάλουν νερό στο κρασί τους. Ο Sergio έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να νιώσει εκτιμώμενος με βάση ότι έχει προσφέρει, σε σύγκριση με άλλους συμπαίκτες, που παίρνουν περισσότερα χωρίς να’χουν κερδίσει τα ίδια. Τα όρια των 10 εκατομμυρίων μπορεί να αρχίσουν να ξεθωριάζουν, χωρίς να’ναι απαραίτητα ένα ανυπέρβλητο τείχος.

Ο Σεβιγιάνος, εν τω μεταξύ, προπονείται, παίζει κι εκπροσωπεί τη Μαδρίτη, για πρώτη φορά ως αρχηγός, στην καλοκαιρινή περιοδεία της, σαν να είχε ανανεώσει εδώ και μήνες. Δεν έχει άλλο τρόπο να προσεγγίσει, το ποδόσφαιρο και τη δέσμευσή του για το σύλλογο. Ίσως γι'αυτό επέμενε να εκτιμηθεί, όπως πιστεύει ότι αξίζει.

Απ’την άλλη πλευρά, ο Florentino αναγκάστηκε να προσπαθήσει μέχρι να καταπνίξει το πρόβλημα που έχει, αυξανόμενο όλο και περισσότερο, σαν μια χιονόμπαλα, κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Στην πραγματικότητα, το κύριο καθήκον του ταξιδιού του στην Κίνα, ήταν να σβήσει μια φωτιά που ήταν σε κίνδυνο εξάπλωσης τόσο, που θα μπορούσε να ξεφύγει απ’τον έλεγχο.

Με την πάροδο του χρόνου, ο πρόεδρος είχε, ήδη συνειδητοποιήσει ότι, αυτό που νόμιζε ότι ήταν απλά ένα ξέσπασμα, είχε γίνει ένα σημαντικό πρόβλημα. Δημοσίως, ο ίδιος, υποστήριζε πάντα ότι ο Sergio θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, το δημόσιο κόστος ενός πιθανού αντίο του Σέρχιο, το ίδιο καλοκαίρι με τον Ίκερ Κασίγιας, θα είχε πολύ μεγάλο τίμημα για τον Florentino Perez και απώλεια ενός μεγάλου μέρους της ηγεσίας της λευκής ομάδα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.