News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μπενίτεθ: "Ηρεμήστε, μόλις αρχίσαμε"

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Προετοιμασία, 7η μέρα

Ο Μπενίτεθ ήθελε να ενθαρρύνει τους παίκτες μετά την πρεμιέρα. "Έχουμε μόνο πέντε ημέρες προπονήσεων, θα αυξήσουμε τον ρυθμό στην πορεία"

Ο Rafa πιστεύει ότι ο φόρτος εργασίας προκάλεσε την έλλειψη ενέργειας


Ο Μπενίτεθ είναι ο πρώτος άνθρωπος να αισθάνεται απογοητευμένος με το εναρκτήριο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης του.

Ο τρόπος που εξελίχθηκε το ντεμπούτο, ήταν κατά κάποιον τρόπο απογοητευτικός, αλλά ο Ράφα Μπενίτεθ έβαλε τα δυνατά του για να πάρει μόνο τα θετικά απ’το παιχνίδι με την Ρόμα. Το αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης συνομίλησε ήρεμα με τους παίκτες και μ’όλους τους άλλους, με τους οποίους εργάζεται σε καθημερινή βάση: «Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, μόλις ξεκινήσαμε, έχουμε προπονηθεί μαζί για πέντε ημέρες κι αυτό φάνηκε. Η Ρόμα προπονείται περισσότερο. Με το που βρούμε το ρυθμό μας, η φόρμα μας θα βελτιωθεί».

Ο προπονητής πιστεύει ότι η έλλειψη ενέργειας, που προκλήθηκε απ’τις βαριές προπονήσεις, έκανε την ομάδα ανιαρή κι αυτή δεν μπόρεσε να παρουσιάσει μερικά πράγματα που είχε σχεδιάσει για το παιχνίδι, στην πράξη. Ο Rafa ετοιμάζεται επίσης για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη City. Εκτός από την ποιότητα της ομάδας της Premier League και τη δύναμη της, προηγείται επίσης κατά 11 μέρες στην προετοιμασία της.

Το γεγονός ότι το νέο αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζει, τεστάρει και κάνει μικροαλλαγές στην ομάδα του, σημαίνει ότι ο κόσμος θα πρέπει να είναι υπομονετικός. Πέρα από μερικά νέα πρόσωπα, ο Rafa έχει ξαναγράψει το εγχειρίδιο παιχνιδιού τους και θα πρέπει να συνηθίσουν σε αυτό. Επίσης, δοκιμάζει δύο διαφορετικές ομάδες, αναμειγνύοντας τ’αστέρια του, με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Ο Μπενίτεθ έχει δείξει απ’την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην δουλειά, τι σημαίνει Ρεάλ Μαδρίτης. Το γνώριζε ήδη αυτό, από τότε που ήταν ο ίδιος παίκτης της, αλλά τώρα το βιώνει μέσα απ’τον πάγκο της ως προπονητής της. Μέχρι στιγμής έδωσε μόνο ένα ανιαρό, χωρίς γκολ, παιχνίδι, απ’το οποίο έλλειψε το καλό ποδόσφαιρο, για να δει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για δικαιολογίες σε αυτό το κλαμπ. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει καμία αμφιβολία ότι αυτή είναι μόνο η αρχή κι ότι δεν έχει σημασία το πώς ξεκινάς, αλλά το πώς τελειώνεις κι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης του μπορεί να είχε ένα απογοητευτικό ξεκίνημα, αλλά βρίσκεται απλά στο ζέσταμα.

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες δεν ανησυχούν σε καμία περίπτωση. Ξέρουν πολύ καλά ότι τα αποτελέσματα των φιλικών δεν έχουν σημασία. Κοιτάζοντας στο περασμένο έτος, τα αποτελέσματά τους στην περιοδεία στις ΗΠΑ ήταν απ’τα χειρότερα όλης της σεζόν τους, αλλά πέτυχαν να κάνουν ένα ρεκόρ 22 συνεχόμενων νικών. Αυτήν την εποχή σημασία έχει η προετοιμασία.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.