News Update :

powered by Agones.gr - livescore

O Κασίγιας έχει λάβει μια προσφορά πολλών εκατομμυρίων.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015


Η Μπεσίκτας δελεάζει τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενδιαφέρον υπάρχει επίσης από 2 ομάδες στην Premier 2 στην Ιταλία, 1 ισπανική και 1 γαλλική.

Η Μπεσίκτας ήταν η τελευταία ομάδα που του εκδήλωσε το ενδιαφέρον της αυτές τις μέρες.

Αλλά ο Ίκερ περιμένει πρώτα να μάθει αν τον υπολογίζει ο Μπενίτεθ.

Ο Ίκερ Κασίγιας ελπίζει να έχει μια συνομιλία τις προσεχείς ημέρες με τον Rafa Benitez, το νέο προπονητή του, για να αποσαφηνιστεί το μέλλον του στο σύλλογο. Παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να έχει 2 χρόνια στο συμβόλαιο του (συν μία οψιόν ανανέωσης για ακόμα 1 χρόνο, αν κάνει 30 συμμετοχές τη σεζόν 16-17) και ότι σε συνάντηση του 2 εβδομάδες πριν, με τον Jose Angel Sanchez, τον Διευθύνων Σύμβουλο της Ρεάλ, ενημερώθηκε ότι υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν, ο αρχηγός θέλει να ξέρει από πρώτο χέρι τα σχέδια του Μπενίτεθ σχετικά με τον ίδιο.

Συνήθως, αυτή η συζήτηση λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες, ίσως και σήμερα, δεδομένου ότι το τέρμα είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με την υπογραφή του David De Gea ως προτεραιότητα, όπως ο ίδιος ο Jose Angel Sanchez είπε στον Κασίγιας στο δείπνο της 18ης Μαΐου («Βασιζόμαστε σε σένα για το επόμενο έτος, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι θα αποκτήσουμε κάποιον καλό τερματοφύλακα» του είπε χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του νέου τερματοφύλακα), ο Ίκερ θα ήθελε να μάθει αν ο Benitez είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει στα ίσια με το νέο, ή αλλιώς να αναζητήσει μια διέξοδο και να τελειώσει το δυσάρεστο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες σεζόν στο τέρμα της Ρεάλ, για λόγους αθλητικούς και εξωαθλητικούς.

Η Γιουνάιτεντ το κάνει δύσκολο.

Από την πλευρά της, η Μαδρίτη προχωρά σιγά-σιγά στην «επιχείρηση De Gea» λόγω της αδιάλλακτης στάσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία, μη θέλοντας να διαπραγματευτεί, απειλεί να επιβάλει την παραμονή του τερματοφύλακα στο Μάντσεστερ, θέτοντας σε κίνδυνο τη μεταγραφή του. Εν τω μεταξύ, αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ είναι σε εγρήγορση, επειδή αισθάνονται ότι η άφιξη του De Gea θα κάνει διαθέσιμο τον Κασίγιας για μεταγραφή.


Έτσι, η Μπεσίκτας είναι η τελευταία ομάδα που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Ίκερ και του έκανε μια προσφορά. Μέρες πριν ένας μεσάζοντας επικοινώνησε με το  περιβάλλον του τερματοφύλακα για να του μεταφέρει μια πρόταση εκατομμυρίων δολαρίων, αν δεχθεί υπερασπιστεί το τέρμα της τουρκικής ομάδας.

Η απάντηση του Ίκερ ήταν ότι τώρα η πρώτη επιλογή του είναι να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που δήλωσε και την περασμένη εβδομάδα σε μια συνέντευξη στην El Larguero. Πριν κανά 2 μήνες ήταν η Φενέρμπαχτσε η οποία του εκδήλωσε το ενδιαφέρον της εάν δεν συνεχίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μεγάλο σύμβολο στην Ευρώπη.

Η κατάσταση του τερματοφύλακα είναι περίεργη. Αμφισβητήθηκε όλη τη σεζόν από ένα τμήμα των οπαδών της ομάδας, αλλά παραμένει σύμβολο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αποδεικνύεται από το γεγονός ότι 8 ομάδες έχουν ήδη εκδηλώσει την επιθυμία τους να καθίσουν και να διαπραγματευτούν μαζί του, αν δεν συνεχίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά την άφιξη του De Gea.

Εκτός από την Besiktas και την Φενέρμπαχτσε, υπάρχουν 2 ομάδες της Premier, 2 ιταλικές, 1 απ’την Γαλλία και 1 στο ισπανικό πρωτάθλημα που είναι πρόθυμες να τον αποκτήσουν, αν ο Κασίγιας μείνει ελεύθερος. Κορυφαίες ομάδες στα πρωταθλήματα τους.


Αλλά παρά τις πολλές προτάσεις που έρχονται στον Ίκερ Κασίγιας, αυτός περιμένει να μιλήσει με το νέο προπονητή του , για να δει ποια είναι τα σχέδια του γι 'αυτόν. Προτεραιότητά του είναι να παραμείνει και να αγωνιστεί στην Ρεάλ, στο κλαμπ που βρίσκεται όλη του τη ζωή, αλλά αν ο Μπενίτεθ δεν τον υπολογίζει, θα αναζητήσει την καλύτερη λύση για όλα τα μέρη. Έχει προσφορές, δεν πρόκειται να ξεμείνει και μερικές απ’ αυτές είναι πολύ ελκυστικές. Έτσι, η αμερικανική περιπέτεια θα πρέπει να περιμένει μερικά χρόνια.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.