News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ειδικό πλάνο προετοιμασίας για τον Χάμες

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015


Μετά από δύο καλοκαίρια χωρίς ξεκούραση

Ο James θα μπει σε ειδικό πλάνο προετοιμασίας μετά από δύο καλοκαίρια σχεδόν χωρίς διάλειμμα

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο πέρυσι, φέτος θα παίξει στο Κόπα Αμέρικα

Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει καταστήσει σαφές ποιοι θα είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα βασίσει το έργο του στην Ρεάλ. Και ένας από αυτούς θα είναι σίγουρα ο James Rodriguez. Ο Κολομβιανός έδειξε στην πρώτη του σεζόν στη Μαδρίτη -17 γκολ και 18 ασίστ σε 46 ματς- για το τι είναι ικανός. Είχε τους καλύτερους αριθμούς της καριέρας του, παρά το γεγονός ότι προέρχονταν από ελλιπή προετοιμασία λόγω του μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ωστόσο, η εξέλιξη του James αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετική. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής θα βοηθήσει την χώρα του να διεκδικήσει το Κόπα Αμέρικα, αλλά σε αντίθεση με το περασμένο έτος, η πρώτη επίσημη συμμετοχή του με την Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι το τρίτο ή το τέταρτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, όταν ξεκινά το πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ δεν θα ξεκινήσει και φέτος στις αρχές Αυγούστου, όπως πέρυσι με το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Για το λόγο αυτό, ο Paco de Miguel, προπονητής του λευκού club, έχει σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα εργασίας για τον Κολομβιανό, το οποίο θα τον φέρει σε καλή φυσική κατάσταση σταδιακά. Όταν ο James θα επιστρέψει στην προπόνηση μετά από τις διακοπές του, οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του θα έχουν αρχίσει από καιρό την προετοιμασία. Το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ θα συγκεντρωθεί στο Valdebebas στις 11 Ιουλίου.

Καμία βιασύνη με τον James. Ο Μπενίτεθ και το επιτελείο του δεν θέλουν να τον ζορίσουν πολύ στην αρχή. Ξέρουν ότι ο Κολομβιανός θα είναι απαραίτητος, για τη σεζόν 2015 – 16, στην Ρεάλ Μαδρίτης και μια καλή προετοιμασία θα’ναι ακρογωνιαίος λίθος για την βέλτιστη απόδοση του σε όλη τη σεζόν.

Ρυθμιστής η Κολομβία

Οι διακοπές του James ποικίλλουν ανάλογα με το πώς θα τα πάει η Κολομβία στο Κόπα Αμέρικα. Αν η Κολομβία φτάσει στον τελικό της 4ης Ιουλίου, ο Κολομβιανός θα ενταχθεί στην προετοιμασία κατά το τέλος του μήνα ή την 1η Αυγούστου, όταν η ομάδα επιστρέψει από την περιοδεία της Κίνας. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχει 27 ημέρες ξεκούρασης, το ίδιο που απόλαυσε το περασμένο καλοκαίρι. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το πόσο μακριά θα προχωρήσει η Κολομβία στο Κόπα Αμέρικα.


Το σίγουρο είναι ότι ο James θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα. Ο Rafa Benitez θα προσπαθήσει να μεγιστοποιήσει την εξέλιξη ενός από τους πυλώνες της ομάδας του. Ο Paco de Miguel έχει σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα εργασίας, στα μέτρα του Κολομβιανού. Μια στρατηγική η οποία θα βοηθήσει τον James να συνεχίσει να είναι σε τοπ φυσική κατάσταση σ’όλη τη σεζόν και να μπορέσει να συνεχίσει τη σχέση λατρείας που έχουν μαζί του οι Μαδριλένοι οπαδοί, λόγω των εμφανίσεων του.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.