News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ωρα... ΕΠΟ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

http://www.allaboutaris.com/dbimg/54000/54763/1000x600/ora_epo_1.jpgΗ 10η Ιουνίου επιτέλους έφτασε για τον ΑΡΗ, ο οποίος στρέφει για σήμερα την προσοχή του στην Αθήνα και στο ιδιαίτερα κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες υπομονής και το ΔΣ της Φούτμπολ Λιγκ που μεσολάβησε, οι «κίτρινοι» περιμένουν με μεγάλη αγωνία και ενδιαφέρον το σημερινό συμβούλιο της Ομοσπονδίας και τις εξελίξεις που θα προκύψουν από αυτό, αναφορικά με το αίτημα τους για άνοδο στην Β' Εθνική μέσω της 2ης θέσης.

Η εισήγηση της Φούτμπολ Λιγκ για τις 20 ομάδες, οι επαφές που έγιναν το τελευταίο διάστημα με Πολιτεία, ΕΠΟ και η αυτονόητη εφαρμογή των νόμων, δημιουργούν μία συγκρατημένη αισιοδοξία στην Αλκμήνης, η οποία όμως μένει να επιβεβαιωθεί στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο όπως και σε όσα θα ακολουθήσουν μετά από αυτό. Ολα τα μέλη του άλλωστε πρέπει να καταλάβουν ότι είναι υποχρεωμένα όχι να κάνουν... χάρη στον ΑΡΗ, αλλά να εφαρμόσουν κατά γράμμα τους υπάρχοντες κανονισμούς, αγνοώντας τις... περίεργες σειρήνες που προσπάθησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, τις τελευταίες ημέρες... 


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.