News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Ζεστοί» για το ντραφτ οι Γκρίζλις, τον… κυνηγάει η Μπαρτσελόνα

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

http://www.arenafm.gr/wp-content/uploads/2015/05/veze.jpgΗ παρουσία του Τζον Χόλιντζερ στο Αλεξάνδρειο και συνολικά στα δύο πρώτα παιχνίδια των «μικρών τελικών» προκειμένου να παρακολουθήσει τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και μάλιστα πέντε μέρες πριν πάρει την οριστική του απόφαση για το ντραφτ, ίσως να αλλάξει τα δεδομένα.
Ο αντιπρόεδρος των αγωνιστικών επιχειρήσεων των Μέμφις Γκρίζλις, στην διάρκεια του χθεσινού αγώνα του ΑΡΗ και παρακολουθώντας τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, κάθισε δίπλα με τον εκπρόσωπο του «Σάσα», Νίκο Λώτσο, με τον οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα είχε και την πρώτη του γνωριμία με τον πατέρα του άσου του ΑΡΗ, Σάσο ο οποίος όπως σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση ήταν στο Αλεξάνδρειο.

Η παρουσία του Τζον Χόλιντζερ στο Αλεξάνδρειο δείχνει ότι οι Μέμφις Γκρίζλις ενδιαφέρονται αρκετά για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Είναι η μοναδική ομάδα που έστειλε άνθρωπο της, ένα από τα πιο σημαντικά της στελέχη για να έχει επαφή με τον αθλητή και το σημαντικότερο, πέντε μέρες πριν λήξει η προθεσμία για την συμμετοχή του στο ντραφτ.

Ο Αλεξάνδρος Βεζένκοφ πρέπει μέχρι τις 15 του μήνα να αποφασίσει αν θα αποσύρει την συμμετοχή του ή όχι. Φαίνεται πλέον ότι ίσως να μην την αποσύρει τελικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Μέμφις Γκρίζλις δείχνουν διατεθειμένοι να τον επιλέξουν στο Νο25 του φετινού ντραφτ, κάτι που θα σημαίνει ότι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ θα έχει εγγυημένο τριετές συμβόλαιο, κάτι που συμβαίνει για όλους όσους επιλεγούν στον πρώτο γύρο, δηλαδή μέχρι το Νο30. Στο πιο πρόσφατο mock draft (πρόβλεψη αναλυτών του ΝΒΑ), ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ βρίσκεται στο Νο33 από τους Μπόστον Σέλτικς, όμως οι Γκρίζλις φαντάζουν αυτή την στιγμή η πιο πιθανή αλλά και ίσως καλύτερη επιλογή όσον αφορά το ΝΒΑ. Και αυτό γιατί θεωρούνται… ευρωπαική ομάδα έχοντας στο ρόστερ τους τον Κώστα Κουφό, τον Νικ Καλάθη αλλά και τον Μαρκ Γκασόλ.

Ο Τζον Χόλιντζερ θα αναχωρήσει σήμερα από την Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για την Ιταλία, ενώ περιμένει την οριστική απάντηση από την πλευρά του Βεζένκοφ για το αν θα παραμείνει στο ντραφτ, μέχρι το Σάββατο. Ημέρα στην οποία αναμένεται ο Σάσο Βεζένκοφ να συναντηθεί με τον Νίκο Λώτσο.

Επιμένει η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα επίσης δείχνει να επιμένει για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, χθεσινά δημοσιεύματα στην Ισπανία ανέφεραν ότι ο άσος του ΑΡΗ μαζί με τον Νικ Καλάθη αλλά και τον Λουίτζι Ντατόμε ο οποίος επίσης αγωνίζεται στο ΝΒΑ, είναι οι μεγάλοι στόχοι των «μπλαουγκράνα». 

Στην μέση ο ΑΡΗΣ

Ο ΑΡΗΣ από την πλευρά του παρακολουθεί τις εξελίξεις ενώ σαφέστατα μέσω του Νίκου Λάσκαρη εκφράστηκε η επιθυμία της ομάδας προς τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο «Σάσα» έχει ρήτρα, η οποία εφόσον πληρωθεί είναι ελεύθερος να πάει ε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, ενώ το συμβόλαιο του για την επόμενη χρονιά, εφόσον παραμείνει αγγίζει τις 150.000 ευρώ.

Βέβαια ακόμα και αν επιλεγεί ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ από τους Μέμφις Γκρίζλις ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα του ΝΒΑ, δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Ευρώπη κάτι που για να συμβεί θα πρέπει να δώσει την συγκατάθεση της η ομάδα που θα τον επιλέξει το ντραφτ.
 
 
allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.