News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Φέρνει… κι άλλους

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Φέρνει… κι άλλους Ο Σιμόες πάτησε Ελλάδα κι έπεται συνέχεια για την ΑΕΚ. Κρίσιμη επαφή μέσα στην εβδομάδα με Βάργκας, προχωρά του αριστερού μπακ και του σέντερ φορ, εξελίξεις και με Μούλντερ.

Εβδομάδα κρίσιμων μεταγραφών εξελίξεων είναι η τρέχουσα για την ΑΕΚ. Αυτό δεν αφορά, ασφαλώς, στη χθεσινοβραδινή έλευση του Αντρέ Σιμόες στην Αθήνα, μιας και ο Πορτογάλος μέσος έχει «κλείσει» από το Δεκέμβριο. Απλώς ήρθε για να γνωρίσει το νέο του εργασιακό περιβάλλον και το σημερινό πρόγραμμα γι’ αυτόν περιλαμβάνει ξενάγηση στην Αθήνα, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, γνωριμία με τους ανθρώπους του συλλόγου (πιθανώς και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη) και παρακολούθηση του αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Στις… επικείμενες κινήσεις, τώρα, μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει καθοριστική επαφή με την πλευρά του Ρόναλντ Βάργκας. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει επιλεγεί από τους «κιτρινόμαυρους» και θα γίνουν συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του για να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να «κλείσει» η συμφωνία. Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως αν αυτό καθυστερήσει, ο κίνδυνος ανταγωνισμού είναι μεγάλος, καθώς πρόκειται για παίκτη που είναι ελεύθερος και θα συμμετέχει στο Κόπα Αμέρικα.

Για τη θέση του αριστερού μπακ, ο Ντιντάκ Βίλα είναι η πρώτη επιλογή, αλλά στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Μέινορ Φιγκερόα. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα κάνει σύντομα ταξίδι στην Ισπανία, που δεν αποκλείεται να αφορά κυρίως την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Σύντομα ξεκαθαρίζει και το θέμα του Έρβιν Μούλντερ, με τον οποίο υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία, αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη.

Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση της επίθεσης, ο Ορλάντο Σα παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα (ξέχωρα από την υπόθεση του Ράφικ Τζεμπούρ, αφού λογικά θα αποκτηθούν δύο φορ) και ο Πορτογάλος φορ είπε στους συμπαίκτες του στη Λέγκια πως αποχωρεί. Αν, πάντως, οι Πολωνοί δεν μειώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους που ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ, η μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.