News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano Ronaldo στέλνει μήνυμα στον Florentino Perez και στην Λα Λίγκα.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015


Η πώληση του Πορτογάλου θα είναι ένα πλήγμα για το πρωτάθλημα. Αν φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, το ισπανικό πρωτάθλημα θα χάσει τη δυναμική του στον οικονομικό τομέα. Η έξοδος του Κριστιάνο είναι πιθανή.

Η αποχώρηση του Κριστιάνο θα ήταν ένα πλήγμα για το πρωτάθλημα. Αν ο Πορτογάλος αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, το ισπανικό πρωτάθλημα θα χάσει τη δυναμική του στον οικονομικό τομέα. Η αναχώρησή του δεν θα επηρεάσει μόνο το λευκό club, στο αθλητικό κομμάτι του, αλλά θα δημιουργήσει επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα για τα συμφέροντα του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (LFP) και την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του σε πακέτο.

Η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο απ’την Ρεάλ Μαδρίτης είναι πιθανή. Το μήνυμα που φτάνει στον Florentino μπορεί να καταλήξει στην αναχώρησή του. Το tweet που έγραψε μετά τον αγώνα εναντίον της Χετάφε, με το οποία έδειξε την επιθυμία του να συνεχίσει ο Αντσελότι και την επόμενη σεζόν, αφήνει μόνο δύο επιλογές: είτε ότι Florentino δεν θα τον αγνοήσει είτε ότι θα το κάνει, διώχνοντας τον Αντσελότι, κάτι που θα αναγκάσει τον Κριστιάνο να ζητήσει μεταγραφή. Είναι ένα αδιέξοδο.

Η ιστορική αντιπαλότητα μεταξύ Μαδρίτης και Βαρκελώνης, έχει εμπλουτιστεί τα τελευταία χρόνια από τη μεγάλη μονομαχία μεταξύ του Κριστιάνο και του Μέσι. Η αιώνια μάχη μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχει οδηγήσει ακόμα και τους Μέσι,Κριστιάνο να γίνουν καλύτεροι παίκτες . Τους τελευταίους μήνες, ο Αργεντινός έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα βήμα μπροστά απ’τον Πορτογάλο, αλλά η αντιπαλότητα τους θα μείνει στην ιστορία ως αιώνια.

Η πώληση του CR7, θα βάλει τέλος σ’αυτήν την αντιπαλότητα και θα αναβιώσει μόνο αν η Barca τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει ο Κριστιάνο. Οι μόνες ομάδες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον, ο Κριστιάνο γνωρίζει ότι αφήνοντας στην Ισπανική Λίγκα το cache του θα πέσει και ποιος ξέρει τι θα γίνει με το σκοράρισμα του. Γιατί ναι μεν ο Κριστιάνο έχει προσφέρει στην Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια με τα γκολ του, αλλά και η ομάδα έχει δώσει επίσης τη δυνατότητα στον Κριστιάνο να συγκρουστεί με τον Μέσι. Και εάν φύγει από το πρωτάθλημα, δεν θα συγκρίνεται πλέον με την Αργεντινό.


Η πώληση του Cristiano θα ανοίξει τον δρόμο για τον Bale.

Οι κινήσεις του Florentino τους τελευταίους μήνες και η κόντρα του Κριστιάνο με τους δημοσιογράφους, δείχνουν ότι σκέφτεται την ιδέα να πουλήσει τον Πορτογάλο και να ανοίξει το δρόμο για τον Gareth Bale, την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία, ο οποίος βρίσκεται στην σκιά των απίστευτων στατιστικών του Κριστιάνο . Ο ισχυρισμός των υπερασπιστών του  Ουαλού, είναι ότι χωρίς τον Πορτογάλο στην ομάδα, ο Μπέιλ θα δείξει την πραγματική του διάσταση, ακόμα κι ότι θα ξεπεράσει τους φανταστικούς αριθμούς του.

Από την πλευρά του, ο Κριστιάνο έχει επίσης δείξει σημάδια ότι σκέφτεται την αποχώρηση. Ο Πορτογάλος δεν καταλαβαίνει τις αποδοκιμασίες του Μπερναμπέου μετά από 6 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλει να ακουστεί η γνώμη του για τα πλάνα της επόμενης σεζόν. Ή τουλάχιστον να τα γνωρίζει. Και έχει θέσει ως όρο, ο Δρ Jesus Olmo να αποχωρήσει απ’το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ.

Το μέλλον του Πορτογάλου, ο οποίος παραμένει σιωπηλός, χωρίς σχόλια και δεν αναμένεται να δώσει σύντομα συνεντεύξεις, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες. Μέσω του Twitter έστειλε το μήνυμα του στον Florentino το βράδυ του Σαββάτου. Ένα μήνυμα που δημιουργεί στους Μαδριλένους αγωνία και μπορεί να προκαλέσει την αποχώρηση του Κριστιάνο. Μια αποχώρηση που θα ήταν κακή για το πρωτάθλημα, κακή για την Ρεάλ Μαδρίτης και κακή για τον Κριστιάνο.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.