News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ανεβαίνει το θερμόμετρο

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

http://www.pamesports.gr/thumbnail?filepath=/contentfiles_2/photos/ellhniko-podosfairo/super-league/arhs/2014-2015/kalas%2005-02-15%2004.jpg&width=620&height=446Δυο μέρες θα καθίσει στην Αθήνα ο Άλεξ Κάλας που φθάνει την Τρίτη στην πρωτεύουσα και θα παραμείνει εκεί ως την Πέμπτη την βράδυ έχοντας μπροστά του ένα πολύ γεμάτο διήμερο επαφών από την έκβαση των οποίων θα κριθούν πολλά. Ο ΑΡΗΣ κορυφώνει την πίεσή του προς όλες τις κατευθύνσεις και ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος που θα συνοδεύεται και από τον νομικό Χρήστο Γρόλλιο εκτός από το ήδη καθορισμένο για την επόμενη Τετάρτη ραντεβού με τον Κοντονή έχει στην ατζέντα του προγραμματισμένες επαφές τόσο με την ΕΠΟ όσο και την Football League.

Στον ΑΡΗ είναι ενήμεροι για τα σενάρια που κυκλοφορούν περί μείωσης από φέτος των ομάδων στη Football League σε 18 από 20 που αναφέρει η προκήρυξη καθώς και το αίτημα που έκανε η διοργανώτρια της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας να καλυφθούν οι θέσεις που θα προκύψουν από τις ομάδες που αγωνιστικά θα υποβιβαστούν ή ακόμη-ακόμη να συμμετέχουν κι αυτές στα μπαράζ και είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την οποιαδήποτε καταστρατήγηση των κανονισμών. Το κοινό υπόμνημα που απέστειλαν μαζί με τους άλλους τρεις δεύτερους των ομίλων της Γ΄ Εθνικής έχει λειτουργήσει προς το παρόν θετικά. Μένει να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επαφών στην Αθήνα ο Κάλας θα έρθει για δυο μέρες και στη Θεσσαλονίκη.
 
 
allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.